{ Τελευταία νέα }

For Katerina - ένα μήνυμα αγάπης για την Κατερίνα και από την Κατερίνα για όλους μας

 

Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

For Katerina - ένα μήνυμα αγάπης για την Κατερίνα και από την Κατερίνα για όλους μας

Η αγαπημένη μας Κατερίνα, σε κανένα στάδιο δεν αναρωτήθηκε “Γιατί σε μένα;”, αντ αυτού είπε πως “Κάτι ωραίο και καλύτερο θα συμβεί στο μέλλον χάρη σ αυτή την εμπειρία, που δεν κατανοώ ακόμα”

To «For Katerina», είναι η διαδρομή που ακολούθησε ο  Αλέξανδρος Γεωργίου και την αφιέρωσε στη σύζυγό του Κατερίνα Βελονίδου που έχασε τη ζωή της απο τον καρκίνο. Το συγκλονιστικό  δρομικό γεγονός ξεκίνησε το Σάββατο 27 Ιουνίου από τη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης και ολοκληρώθηκε οκτώ μέρες μετά το Σάββατο 4 Ιουνίου 2020
 
Η διαδρομή αυτή των 573 χιλιομέτρων που έκανε τρέχοντας ο Αλέξανδρος, στην ουσία, είναι και η πορεία της ζωής της Κατερίνας που ξεκινά από το πατρικό της σπίτι στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης για να καταληξει στο σπίτι που ζούσε με τον Αλέξανδρο στην Κερατέα Αττικής.
 
Αυτή η διαδρομή που ο Αλέξανδρος σχεδίασε με τη βοήθεια της Βαλεντίνας (αδελφή της Κατερίνας),  αποτελεί έναν φόρο τιμής για την μαχήτρια Κατερίνα που πολέμησε γενναία απέναντι στον καρκίνο
 
Στις 22 Νοεμβρίου 2018 η Κατερίνα αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της, τον καρκίνο. Διαγνωσμένη με Σάρκωμα Ewing στο 4ο στάδιο, η Κατερίνα “ρίχτηκε με τα μούτρα” στη χημειοθεραπεία, όπως ακριβώς ριχνόταν σε όλους τους στόχους της ζωής της, αποφασισμένη και με θετική διάθεση. Σε απάντηση του ότι έχασε τα μαλλιά της τόσο γρήγορα, δήλωσε ότι το 2018-2019 θα ήταν η “χρονιά του καπέλου”. Με καταπονημένο το ανοσοποιητικό της σύστημα αλλά όχι αποδυναμωμένο το πνεύμα, η Κατερίνα έχασε τη μάχη της με τον καρκίνο στις 14 Απριλίου 2019, σχεδόν πέντε μήνες μετά τη διάγνωση.

Κάτι ωραίο και καλύτερο θα συμβεί στο μέλλον...

Αντιμετώπισε τον καρκίνο και όλους τους φόβους με χιούμορ, ταπεινοφροσύνη, ευπρέπεια και κουράγιο. Η αγαπημένη μας Κατερίνα, σε κανένα στάδιο δεν αναρωτήθηκε “Γιατί σε μένα;”, αντ αυτού είπε πως “Κάτι ωραίο και καλύτερο θα συμβεί στο μέλλον χάρη σ αυτή την εμπειρία, που δεν κατανοώ ακόμα”

Εμείς αυτά θα κρατήσουμε
Κατερίνα θα σε θυμόμαστε με αγάπη...

Video από τον τερματισμό του Αλέξανδρου  στο  «For Katerina» 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ