{ Τελευταία νέα }

Formula 1: Εξερράγη το μονοθέσιο του Γκροζάν στο Μπαχρέιν. Video


Κατηγορίες: Αθλητικά

Formula 1: Εξερράγη το μονοθέσιο του Γκροζάν στο Μπαχρέιν. VideoΗ Haas του Γκροζάν εξερράγη, με τον έμπειρο οδηγό να βγαίνει μέσα από τις φλόγες ευτυχώς έχοντας τις αισθήσεις του

Λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά από την εκκίνηση, ο Ρομέν Γκροζάν προσπάθησε να αλλάξει γραμμή,  έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του, με αποτέλεσμα αυτό να βγει εκτός διαδρομής για να ακολουθήσει μια τρομερή κατάσταση.
Η Haas του Γκροζάν εξερράγη, με τον έμπειρο οδηγό να βγαίνει μέσα από τις φλόγες ευτυχώς έχοντας τις αισθήσεις του. Οι γιατροί έφτασαν άμεσα στο σημείο και τον κουβάλησαν στο ασθενοφόρο, με τον Γάλλο να περπατάει με δυσκολία, αλλά να δείχνει πως δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Το Halo φαίνεται πως τον έσωσε, στην κυριολεξία, καθώς το κόκπιτ βρέθηκε ανάμεσα σε μια άμορφη μάζα από σίδερα. O οδηγός της Haas, σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας, μεταφέρθηκε για εξετάσεις καθώς είχε καψίματα στα χέρια και τους αστραγάλους και πονούσε στα πλευρά, στα οποία ίσως έχει κατάγματα από τη σφοδρή σύγκρουση.
 
 
 
Με πληροφορίες από sport24.gr

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ