Φως στο τούνελ-Γάλλος χορευτής

Φως στο Tούνελ: Συγκλονιστική εξέλιξη στην υπόθεση θανάτου του Γάλλου χορευτή, Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ

Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Γάλλου χορευτή,Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, στον Πειραιά μετά την μαρτυρία που κατέθεσε μία γυναίκα από το εξωτερικό στο “Φως στο Τούνελ”. Δεκαεπτά μήνες μετά, η υπόθεση ατυχήματος/αυτοκτονίας μετατρέπεται σε υπόθεση δολοφονίας πλέον.

Nα σημειωθεί ότι ο Τζόις βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα πηγάδι, κοντά στην περιοχή του πανδοχείου όπου έμενε. Ο θάνατός του ήταν μαρτυρικός, καθώς  κάποιος ή κάποιοι τον πέταψαν μέσα και πέθανε από έλλειψη νερού και φαγητού.

Η μαρτυρία που ανοίγει ξανά τον φάκελο

Η μάρτυρας μίλησε πρώτα στην εκπομπή και μετά στον δικηγόρο της οικογένειας του άτυχου Γάλλου χορευτή.

“Ένας Γάλλος που διέμενε στο πανδοχείο, όπου διέμενα κι γω πριν φύγω, μου έστειλε μήνυμα, ηρθε και με ρώτησε αν μπορεί να μου εκμυστηρευθεί κάτι.Μου είπε “Νομίζω ξέρω ποιος το έχει κάνει”. Στη συνέχεια μου είπε την παρακάτω ιστορία. Δε θυμάμαι αν ήταν το βράδυ της εξαφάνισης ή μετά. Ο ίδιος ήταν μόνος του στην παραλία και άκουσε κάτι ουρλιαχτά από το εγκαταλελλειμμένο κτήριο. Μετά τα ουλιαχτα ένας άλλος Γάλλος που έμενε εκεί στο πανδοχείο, πέρασε από την παραλία κρατώντας ένα ξύλο.Προσπαθούσε να φανεί ήρεμος αλλά δεν ήταν. Μάλιστα ο Γάλλος με το κομάτι του ξύλου στα χέρια, κατάγεται από την ίδια κωμόπολη με τον Τζόις. Ήθελα να πάω στην αστυνομία (αναφέρει η γυναίκα μάρτυρας) αλλά μία φίλη μου, μου είπε να μιλήσω στην εκπομπή σας”.

Μήνυμα μέσα από το πηγάδι

Τα μηνύματα του Τζόις μέσα στο πηγάδι

Σύμφωνα με την Νικολούλη, το θύμα βρήκε την δύναμη να χαράξει πολλά μηνύματα στα τοιχώματα του πηγαδιού όπου τον είχαν πετάξει μέσα.  Κλεισμένος και αβοήθητος για 8 μέρες, με μία πέτρα έγραψε πολλά… Ημερομηνία, το pin του κινητού του, ονόματα της οικογένειάς του αλλά και ένα όνομα όπου δίπλα αναγραφόταν η φράση “με είδε…”.

Διαβάστε επίσης-Σοκαριστική ανακάλυψη: Ο 27χρονος χορευτής ήταν για μέρες ζωντανός μέσα στη δεξαμενή – Τι σκάλισε στον τοίχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως