Φώτης Καραβασίλης

Φώτης Καραβασίλης: «Έφυγε» ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας

Έφυγε από τη ζωή, την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης σε ηλικία 62 ετών, μετά από αρκετές μέρες νοσηλείας του με κορωνοϊό.

Ο Φώτης Καραβασίλης ήταν άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός, για πάνω από 35 χρόνια ενεργός δικηγόρος και ενεργός πολίτης, ενώ τα τελευταία χρόνια πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.

Το γραφείο του βρισκόταν στην οδό Δ. Βικέλα 1, στον 1ο όροφο. Ακριβώς δίπλα από το γραφείο του InVeria.gr. Αλλά δεν ήταν απλώς “γείτονας”, ήταν φίλος και “πατέρας”. Πάλεψε, αλλά τα υποκείμενα νοσήματα δεν του άφησαν περιθώριο.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Φώτης Καραβασίλης είχε ενεργή συμμετοχή στον Σύλλογο Φοιτητών Νομικής Θράκης «Κώστας Βάρναλης» και στο Φοιτητικό Όμιλο Θεάτρου Κινηματογράφου Κομοτηνής «ΦΟΘΚ».

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας τις τετραετίες 1986-1990 & 1990-1994, Αντιδήμαρχος Βέροιας 1990-1991, Προέδρος της Διαδημοτικής Επιχείρησης Μαρμάρων 1991-1994, Αντινομάρχης Ημαθίας 1995-1998 με αρμοδιότητα στην Παιδεία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, τον Τουρισμό, τη Νέα Γενιά και τα Οικονομικά της Νομαρχίας Ημαθίας.

Είχε εθελοντική συμμετοχή σε αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία και υπήρξε μέλος της Κίνησης για τη Διεθνή Ειρήνη και τον Αφοπλισμό

Θήτευσε ως Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας την περίοδο 2011-2017 και ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας από τον Ιανουάριου του 2018 έως και την ημέρα του θανάτου του, στις 9 Μαΐου 2022.

πηγή: inveria.gr

Διαβάστε επίσης:

Άντριεν Πέιν: Συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως