Site icon Cityportal.gr

Freshop Juice Bar and brunch

υγιεινά σνακ

Μπορεί, όταν μιλάμε για φαγητό και σνακ στη Θεσσαλονίκη, στο μυαλό να έρχονται η μπουγάτσα, τα πιτόγυρα και οι σούβλες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η πόλη δεν προσφέρει πληθώρα επιλογών για υγιεινή διατροφή.

Στο Freshop Juice Bar θα βρεις τα πιο γευστικά και τα πιο υγιεινά superfoods, snacks, σαλάτες, σάντουιτς, smoothies, χυμούς, energy bowls και πολλά άλλα.

Τα υγιεινά σνακ είναι πολύ σημαντικά σε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, τόσο γιατί ρυθμίζουν το αίσθημα της πείνας όσο και για να κρατούν ενεργό τον μεταβολισμό μας.

Η σημασία της υγιεινής διατροφής

Υπάρχει μία λανθασμένη ευρεία αντίληψη ότι αν καταναλώσεις κάποιο σνακ ανάμεσα στα κυρίως γεύματα, θα πάρεις βάρος.

Η αλήθεια είναι όμως ότι ένα υγιές σνακ μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία σου και μπορεί να συμπεριληφθεί σε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής με σκοπό τη διατήρηση ή την απώλεια βάρους. Το κλειδί είναι να επιλέξεις σνακ χαμηλά σε θερμίδες, που να περιέχουν ένα συνδυασμό θρεπτικών συστατικών (υδατάνθρακες, πρωτεΐνη και “καλό” λίπος).

Επίσης, η κατανάλωση υγιεινών σνακ βοηθάει στην επιπλέον πρόσληψη απαραίτητων θρεπτικών συστατικών.

Φρούτα και λαχανικά, πλούσια σε βιταμίνες και φυτικές ίνες, γιαούρτι και τυρί, μια καλή πηγή πρωτεΐνης, γαλακτοκομικά χαμηλά σε λιπαρά, πλούσια σε ασβέστιο, ξηροί καρποί που προστατεύουν την καρδιά και το μυαλό σου, ή φυτικά ροφήματα καρπών χωρίς λακτόζη και vegan – όλα βοηθούν τον καλή λειτουργία του οργανισμού και προσφέρουν ενέργεια και ευεξία.

Υγιεινά food & drinks στην Καλαμαριά

Αν αναζητάς μία υγιεινή και γευστική εναλλακτική. Αν κάνεις διατροφή ή προσέχεις τη διατροφή σου. Αν σου αρέσουν τα ελαφριά και θρεπτικά σνακ. Αν θέλεις ένα δυναμωτικό ρόφημα πριν ή μετά την άσκηση.

Σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες και αν ανήκεις, η απάντηση είναι το Freshop Juice Bar.

Εδώ θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία από:

Και φυσικά, εξαιρετικής ποιότητας, μυρωδάτο καφέ. Γιατί σημασία δεν έχει απλώς να πιείς έναν καφέ, αλλά να τον απολαύσεις!

Τώρα πια το υγιεινό και θρεπτικό δεν σημαίνει και ακριβό.

Στο Freshop Juice Bar θα βρεις μεγάλη ποικιλία από υγιεινά σνακ και ροφήματα, σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Διεύθυνση: Κωφίδου 15, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 441446
Facebook
Instagram
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 09:00-21:00       

 

 

Διαβάστε επίσης: Το Candy & donut σε ταξιδεύει στον πιο γλυκό κόσμο 

Exit mobile version