Τρία μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα σε εξέλιξη σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα – Greek Travel Show, Sportexpo και Freskon προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες

FRESKON 2022: Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις η προσέλευση

Σημαντική προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη, η οποία υπερβαίνει τις αρχικές εκτιμήσεις, καταγράφεται στο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRESKON.

Έκθεση Freskon 2022 στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο αυτό, ξεπέρασαν τα 2.000 τα επιχειρηματικά ραντεβού μεταξύ των εκθετών της FRESKON και εμπορικών επισκεπτών από 35 χώρες.

Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο οποίο πραγματοποιείται η FRESKON μέχρι τις 14 Μαΐου, υποδέχεται από χθες προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες, επιχειρηματικές αποστολές και μεμονωμένους ενδιαφερόμενους. Ανάμεσα τους περιλαμβάνεται και πολυπληθής επιχειρηματική αποστολή (με 55 άτομα) από το Ιρακινό Κουρδιστάν, η οποία αποτελείται από επιχειρηματίες των κλάδων της αγροδιατροφής και των δομικών υλικών, καθώς και από μέλη του Επιμελητηρίου της περιοχής της Σουλεϊμανίγιας.

Εκτός από τα επιχειρηματικά ραντεβού μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών καταγράφτηκε και στο Συνέδριο Μήλου, αλλά και στην ενότητα FreshCon Market, η οποία φέρνει σε άμεση επαφή μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ με τους επαγγελματίες του αγροτικού κλάδου, δημιουργώντας κατάλληλες προϋποθέσεις άμεσων συμφωνιών. Στο FreshCon Market συμμετέχουν υπεύθυνοι προμηθειών από 17 σουπερμάρκετ από Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Σερβία, Β. Μακεδονία, Πολωνία και Ουκρανία.

Διαβάστε επίσης:

Εγκαίνια Freskon 2022: «Ο βραχίονας της εξαγωγικής δύναμης του ελληνικού πρωτογενούς τομέα»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως