Site icon Cityportal.gr

Φροντιστήρια ΑΙΧΜΗ

Φροντιστήρια ΑΙΧΜΗ

Το φροντιστήριο «Αιχμή» ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 1993 και η πορεία μας στο χώρο της εκπαίδευσης, εδώ και δέκα επτά χρόνια, έχει να επιδείξει τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας, τόσο στις Εισαγωγικές Εξετάσεις για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τις Εξετάσεις του Ενιαίου Λυκείου όσο και στην κατάκτηση πρώτων θέσεων.

Οι αυξημένες εξεταστικές απαιτήσεις αλλά και τα νέα εκπαιδευτικά δεδομένα οδηγούν περισσότερο από ποτέ στην ανάγκη έγκαιρης, έγκυρης, οργανωμένης και ουσιαστικής φροντιστηριακής προετοιμασίας.

Θεωρούμε πως η επιλογή ποιοτικού φροντιστηρίου χωρίς να είναι η μοναδική, είναι η αναγκαία συνθήκη επιτυχίας.

Το φροντιστήριο «Αιχμή» απευθύνεται αποκλειστικά σε υπεύθυνους μαθητές που είναι πρόθυμοι να εργαστούν με ζήλο κάτω από τη δική μας καθοδήγηση.

Δεν ενδιαφερόμαστε για το σχηματισμό πολυπληθών τμημάτων αλλά για τη δημιουργία μικρών ομοιογενών τμημάτων (έως τέσσερα άτομα ανά τμήμα), ώστε να μπορούμε να εργαστούμε αποτελεσματικά και να επιτύχουμε τις πιο υψηλές επιδόσεις.

Στο φροντιστήριό μας ο κάθε μαθητής αντιμετωπίζεται ως προσωπικότητα ξεχωριστή με τις απαιτήσεις της και τις ανάγκες της και είμαστε στη διάθεσή του, για να λύσουμε τις απορίες του και να καλύψουμε τις ελλείψεις του με επιπλέον δωρεάν ώρες διδασκαλίας.

Συνδυάζουμε το άρτια οργανωμένο φροντιστηριακό περιβάλλον με την ευελιξία και την αμεσότητα του ιδιαίτερου μαθήματος.

Το άριστο επιτελείο των συνεργατών μας ( καθηγητές έμπειροι, με επιστημονική κατάρτιση και συγγραφική δραστηριότητα) εγγυάται την ανοδική πορεία του μαθητή. Οι καθηγητές μας εκπονούν συγγράμματα, τα οποία διανέμονται δωρεάν στο μαθητή και αποτελούν εκτός από πολύτιμα βοηθήματα για την προετοιμασία του στις εξετάσεις και άριστα επιστημονικά έργα.

Το νέο σχολικό έτος, 2010-2011, το φροντιστήριό μας μεταφέρθηκε από το διατηρητέο κτίριο της οδού Μητροπόλεως σε νέο χώρο, στον τρίτο όροφο της οδού Αριστοτέλους 5. Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της νέας γενιάς, δημιουργήσαμε έναν άνετο, υψηλής αισθητικής χώρο, όπου είναι δυνατόν να εφαρμοσθούν νέες και σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας.

Επιθυμούμε ο μαθητής να αισθάνεται οικείο το χώρο του φροντιστηρίου, ώστε να αξιοποιεί δημιουργικά και τις ώρες που μεσολαβούν από τη λήξη των σχολικών μαθημάτων ως την έναρξη του φροντιστηριακού μαθήματος με μελέτη σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του φροντιστηρίου, κάνοντας χρήση του εποπτικού υλικού που του παρέχουμε ( συλλογή επιστημονικών και εκπαιδευτικών βιβλίων, σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή, χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών μας).

Το φροντιστήριο ΑΙΧΜΗ προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη συνεχή και αδιάλειπτη υποστήριξη των μαθητών μας και στις τρεις τάξεις του Ενιαίου Λυκείου, με απώτερο στόχο την επιτυχία τους στη σχολή πρώτης προτίμησής τους στις εισαγωγικές εξετάσεις για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Παροχές

– Τετραμελή ομοιογενή τμήματα για την Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου, όπου αξιοποιούνται τα πλεονεκτήματα του ιδιαίτερου μαθήματος και ταυτόχρονα τα θετικά στοιχεία της εκπαιδευτικής μεθόδου «της ομάδας», με τη δημιουργία προϋποθέσεων συνεργασίας και θεμιτού ανταγωνισμού

– Παροχή δωρεάν ιδιαιτέρων μαθημάτων σε όσους μαθητές αισθάνονται την ανάγκη ενισχυτικής διδασκαλίας ή σε όσους έχουν διάθεση για επιπλέον μελέτη

– Παροχή δωρεάν συγγραμμάτων

– Καθημερινή βοήθεια στα σχολικά καθήκοντα, παράλληλα με την προετοιμασία για τις εισαγωγικές-πανελλαδικές εξετάσεις, η οποία αρχίζει στα βασικά μαθήματα (μαθηματικά, φυσική, αρχαία ελληνικά) ήδη από τη Β’ Λυκείου

– Δυνατότητα συνεχούς επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς του φροντιστηρίου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

– Τρίωρα διαγωνίσματα, κάθε δεκαπέντε ημέρες, με θέματα προσαρμοσμένα στο επίπεδο των εισαγωγικών-πανελλαδικών εξετάσεων.

– Εβδομαδιαία «τεστ», για τον έλεγχο της εμπέδωσης της διδαχθείσας ύλης από το μαθητή

– συνεχής επικοινωνία και συνεργασία με τους γονείς, ενημέρωση για τις επιδόσεις των παιδιών τους

– ειδικά τμήματα ελλήνων ομογενών του εξωτερικού : α) με συνεχή υποστήριξη κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς β) με την αποστολή σημειώσεων και διαγωνισμάτων μέσω ταχυδρομείου και γ) με εντατική προετοιμασία κατά τους θερινούς μήνες ως την έναρξη των εισαγωγικών εξετάσεων το Σεπτέμβριο κάθε χρόνου.

– δωρεάν παρακολούθηση δύο εβδομάδων , ώστε να έχει ο μαθητής τη δυνατότητα της τελικής επιλογής σου.


Τα φροντιστήρια ΑΙΧΜΗ προσφέρουν Δωρεάν παρακολούθηση όλου του προγράμματος μαθημάτων σε τρεις (3) μαθητές (ένα μαθητή Α΄ Λυκείου, ένα μαθητή Β ΄Λυκείου και ένα μαθητή Γ΄Λυκείου) με την προϋπόθεση ο μέσος όρος επίδοσης κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά να είναι πάνω από 17. Δωρεάν παροχή συγγραμμάτων

Exit mobile version