26.7 C
Thessaloniki
30.3 C
Athens

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ: 7ο Πρότυπο Εκπαιδευτήριο στο ΝΤΕΠΩ

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ συμπληρώνοντας 59 χρόνια πρωταγωνιστικής παρουσίας στα εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης αναπτύσσεται με βασική επιδίωξη την προσφορά εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε περισσότερους μαθητές στην πόλη μας. Νέο πεδίο δράσης η περιοχή του Ντεπώ, μια συνοικία με πινελιές από το παρελθόν αλλά και σύγχρονα αστικά χαρακτηριστικά. Ιδανικός τόπος για να συναντηθούν η ζωντανή ιστορία της φροντιστηριακής εκπαίδευσης και οι ιστορικές μνήμες της πόλης μας.

ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Τα φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ καινοτομούν ξανά και προσφέρουν στο μαθητικό κοινό ένα εκπαιδευτήριο με εξαιρετική αισθητική, πρωτότυπο σχεδιασμό, εξελιγμένη τεχνολογική υποδομή, απόλυτη λειτουργικότητα και αύρα υπεροχής και μοναδικότητας. Το έβδομο εκπαιδευτήριο του Οργανισμού στο Ντεπώ αποτελεί έναν μορφωτικό πολυχώρο με παροχές υψηλού επιπέδου στη δια ζώσης και την εξ αποστάσεως διδασκαλία (e-learning), με διαθέσιμη όλη τη γκάμα των βιβλίων των εκδόσεων ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ.

ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Ο εκδοτικός οίκος ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ φημίζεται για την ποιότητα, την επιστημονική ακρίβεια και τη συστηματοποίηση της γνώσης, που χαρακτηρίζουν τόσο τα σχολικά βοηθήματα όσο και τα επιστημονικά συγγράμματα, τα οποία απευθύνονται στο ευρύ αναγνωστικό κοινό. Το κίνητρο για τη συγγραφή τους ήταν τα πλούσια αποθέματα γνώσης και διδακτικής εμπειρίας, αποτέλεσμα της εκπαιδευτικής μας παράδοσης, σε συνδυασμό με την ανάγκη συστηματοποίησης της ύλης για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των μαθητών. Στόχοι παραμένουν η μεθοδολογική προσέγγιση, η εμβάθυνση στη διδακτέα ύλη, η βελτίωση της συνδυαστικής σκέψης των μαθητών και η εξοικείωσή τους με τα επίσημα εξεταστικά δεδομένα.

ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Το υπερσύγχρονο εκπαιδευτήριο εξασφαλίζει ευχάριστη παρακολούθηση μαθημάτων σε ευρύχωρες και αισθητικά προσεγμένες αίθουσες, με ανατομικά θρανία και όμορφο διάκοσμο ολιστικής αρχιτεκτονικής. Όλοι οι χώροι διδασκαλίας είναι εξοπλισμένοι με ψηφιακές οθόνες αφής νέας γενιάς  4HD υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας, κάμερες live streaming και συστήματα δομημένης καλωδίωσης υψηλών ταχυτήτων. Κατάλληλο περιβάλλον για αποδοτικά και ενδιαφέροντα δια ζώσης ή εξ αποστάσεως (e-learning) μαθήματα από έμπειρους και τεχνολογικά καταρτισμένους εκπαιδευτικούς. Συνδυάζοντας φορητούς Η/Υ, βιντεοπροβολείς υψηλής ανάλυσης, κάμερες υψηλής ευκρίνειας και ψηφιακούς πίνακες αφής νέας γενιάς 4HD εντάσσουμε τους μαθητές μας σε ένα υπερσύγχρονο, δυναμικό, διαδραστικό διδακτικό περιβάλλον.

ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Οι καθηγητές, ενημερωμένοι στις νέες τεχνολογίες, υιοθετούν μια ποικιλία μεθόδων, τεχνικών και διδακτικών μέσων, προκαλώντας το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των μαθητών στη μαθησιακή διαδικασία. Οι μαθητές εστιάζουν την προσοχή τους, κατανοούν την ύλη, συμμετέχουν στη διδασκαλία, ενώ παράλληλα επιτυγχάνουν υψηλότερη βαθμολογία. Τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ προσφέρουν στο μαθητικό κοινό, σήμερα, αυτά που θα ενσωματωθούν στην εκπαιδευτική διαδικασία τα επόμενα χρόνια.

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Η εκπαίδευση στις καλύτερες στιγμές της

 και στο …Ντεπώ!

 

7 Πρότυπα Εκπαιδευτήρια στα πιο κεντρικά και κομβικά σημεία της πόλης

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ
www.baharakis.gr

  • Πλατεία Αριστοτέλους, Λ. Νίκης 13 | 2310.262.411
  • Καμάρα,  Εγνατίας 117 | 2310.263776
  • Δυτική Θεσ/νίκη: (Εύοσμος) Καραολή & Δημητρίου 149 | 2310.700.103
  • Ανατολική Θεσ/νίκη: Παπαναστασίου 90 | 2310.98.98.99
  • Ντεπώ, Βασιλίσσης Όλγας 219 (Έναντι Βίλας Μπιάνκα) | 2310.41.88.88
  • Καλαμαριά: Πασαλίδη 60 | 2310.44.66.66
  • Θέρμη: Β. Ταβάκη 36 (Έναντι Δημαρχείου) | 2310.38.38.30

 

Διαβάστε επίσης: E-learning φροντιστηρίων ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Νέα (Ελλάδα, Διεθνή) στο Cityportal.gr

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως

City ΕΞΟΔΟΣ

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
clear sky
26.6 ° C
28.3 °
23.7 °
67 %
0.5kmh
0 %
Δε
26 °
Τρ
29 °
Τε
22 °
Πε
22 °
Πα
24 °