∆υτικής Θεσσαλονίκης

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ: Εκπαιδευτήριο Δυτικής Θεσσαλονίκης

Τα φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ λειτουργούν στη Δυτική Θεσσαλονίκη από το 2004. Το 2016 δημιουργείται το µεγαλύτερο και το πιο σύγχρονο εκπαιδευτήριο της πόλης στο πιο κεντρικό σημείο της ∆υτικής Θεσσαλονίκης, εξυπηρετώντας με άμεση γειτνίαση τους μαθητές του Ευόσμου, του Ελευθέριου Κορδελιού, της Σταυρούπολης, της Ηλιούπολης, της Νικόπολης, της Νέας Πολιτείας, της Μενεμένης, των Αμπελοκήπων, του Ωραιοκάστρου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

∆υτικής Θεσσαλονίκης

Στον 4ο όροφο ενός σύγχρονου νεόδμητου κτηρίου στεγάζονται οι υποδειγµατικές εγκαταστάσεις των φροντιστηρίων ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ που περιλαµβάνουν 16 αίθουσες διδασκαλίας, 3 αίθουσες συνεδριάσεων, 3 γραφεία διεύθυνσης, αίθουσα Γραμμικού και Ελεύθερου Σχεδίου, αίθουσα Η/Υ, γραµµατειακής υποστήριξης και βοηθητικούς χώρους.

∆υτικής Θεσσαλονίκης

Tο εκπαιδευτήριο διαθέτει και πρότυπο αµφιθέατρο 60 θέσεων για εκδηλώσεις µε υπερσύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισµό, κεντρικές ηχητικές εγκαταστάσεις και Wi-Fi υψηλών ταχυτήτων. Οι αίθουσες είναι πλήρως εξοπλισµένες µε βιντεοπροβολείς υψηλής ανάλυσης και διαδραστικούς πίνακες αφής, ενώ οι µαθητές µπορούν να µελετήσουν και να αξιοποιήσουν αποδοτικά τον χρόνο τους σε ένα µοντέρνο και ευρύχωρο αναγνωστήριο (coffee library).

∆υτικής Θεσσαλονίκης

Διευθυντές Σπουδών
Εκπαιδευτηρίου Δυτικής Θεσσαλονίκης

Στα φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ επενδύουν στον ανθρώπινο παράγοντα μέσα από συνεργασίες μακρόπνοες και δημιουργικές. Οι Διευθυντές Σπουδών εργάζονται αποκλειστικά και μόνο στα φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, αφοσιωμένοι στο λειτούργημα του εκπαιδευτικού, μέσα σε ένα περιβάλλον που γεννά την επιθυμία για καινοτομία, τον ζήλο για συνεχή βελτίωση. Ένα περιβάλλον σύνθεσης με κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη για την εκπαίδευση, τη συγγραφή, την προσφορά προς τον μαθητή. Η πολύχρονη διδακτική τους εμπειρία, η υπευθυνότητα τους και η βαθιά γνώση του αντικειμένου τους αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της αποστολής τους.

Μπαχαράκης Γιάννης

Φυσικός – Πληροφορικής
Διεύθυνση Σπουδών εκπαιδευτηρίου Δυτικής Θεσσαλονίκης

∆υτικής Θεσσαλονίκης

«Μην ορίζεις ως πρώτο σου στόχο την επιτυχία. Δεν έχει νόημα. Όρισε ως πρώτο στόχο την υπευθυνότητά σου και η επιτυχία θα έρθει».

Αμπατζίδης Κωνσταντίνος

Φυσικός
Διευθυντής Σπουδών Υγείας εκπαιδευτηρίου Δυτικής Θεσσαλονίκης

∆υτικής Θεσσαλονίκης

«Η επικοινωνία με τα νέα παιδιά αποτελεί για μας, τους εκπαιδευτικούς, εμπειρία ζωής. Εμπειρία που μας κρατάει σε εγρήγορση, μας κρατάει ζωντανούς».

Σταύρου Νικόλαος

Οικονομολόγος M.Sc. , M.Acc.
Διευθυντής Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής εκπαιδευτηρίου Δυτικής Θεσσαλονίκης

∆υτικής Θεσσαλονίκης

«Όποιος προσπαθεί, ανταμείβεται για την προσπάθειά του. Απλά χρειάζεται μερικές φορές να υπάρξει κάποιος να μας εμπνεύσει για να γίνουμε αυτό που ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε».

Σίσκας Χρήστος

Μαθηματικός
Διευθυντής Θετικών Σπουδών εκπαιδευτηρίου Δυτικής Θεσσαλονίκης

∆υτικής Θεσσαλονίκης

«Αυτό που προσπαθώ είναι να παρουσιάσω στους μαθητές μου, όσο γίνεται πιο απλά, αλλά σε καμία περίπτωση απλοϊκά, τις μαθηματικές έννοιες. Αυτό που μου αρέσει στην επιστήμη…».

Τάτσης Βασίλης

Φιλόλογος
Διευθυντής Ανθρωπιστικών Σπουδών εκπαιδευτηρίου Δυτικής Θεσσαλονίκης

∆υτικής Θεσσαλονίκης

«Πέρα από τη μετάδοση γνώσεων στους μαθητές, νιώθω πως συμμετέχω στην προσπάθεια και στην αγωνία τους και με σύμμαχο την εμπειρία επιχειρώ να τους αποδείξω ότι δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή μιας μακρόχρονης, ίσως επίπονης, αλλά σίγουρα γοητευτικής πορείας. Και εγώ ο ίδιος όμως, καθώς συναναστρέφομαι με το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας, αισθάνομαι πως ανανεώνομαι».

Καθηγητές
Εκπαιδευτηρίου  Δυτικής Θεσσαλονίκης

Αυλογιάρη Αρετή
Βιολόγος, M.Sc. Μηχ. Περιβάλλοντος

∆υτικής Θεσσαλονίκης

«Νιώθω ξεναγός των μαθητών σε μια επιστήμη συναρπαστική, συνυφασμένη με την πραγματικότητα, το παρελθόν και το μέλλον, τον μικρόκοσμο και τον μακρόκοσμο, τους νόμους που διέπουν την ίδια τη ζωή. Η αμοιβή μου είναι να τους βλέπω με το χαμόγελο της επιτυχίας, έτοιμους να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι στη ζωή. Στα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ οι μαθητές μας ξεκινούν αυτό το σημαντικό ταξίδι, έχοντας αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια».

Ταρούση Αλκέτα
Χημικός M.Sc., Ph.D.

∆υτικής Θεσσαλονίκης

«Ένας καλός εκπαιδευτικός πρέπει να αγαπά αυτό που κάνει, να έχει μεταδοτικότητα, να εμπνέει και να εμπνέεται από τα παιδιά. Στην αγάπη για τη δουλειά μου συνηγορεί ο ιδιαίτερα φιλικός χώρος του Φροντιστηρίου και η συνεργασία μεκαταρτισμένους επιστήμονες, οι οποίοι καθοδηγούν σωστά και στηρίζουν μαθητές και αλλήλους. Και μην ξεχνάτε: «Η Χημεία είναι χρώματα, ενθουσιασμός, μα πάνω απ’ όλα ένας κόσμος που οδηγεί τη φαντασία ανοίγοντας ορίζοντες στη λογική».

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Ασύγκριτη Εκπαιδευτική Εμπειρία

∆υτικής Θεσσαλονίκης

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Είμαστε δίπλα σου…και στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Καραολή & Δημητρίου 149, Εύοσμος
2310 700 103
2310 778 040
evosmos@baharakis.gr

7 Πρότυπα Εκπαιδευτήρια στα πιο κεντρικά και κομβικά σημεία της πόλης

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ
www.baharakis.gr

  • Πλατεία Αριστοτέλους, Λ. Νίκης 13 | 2310.262.411
  • Καμάρα,  Εγνατίας 117 | 2310.263776
  • Δυτική Θεσ/νίκη: (Εύοσμος) Καραολή & Δημητρίου 149 | 2310.700.103
  • Ανατολική Θεσ/νίκη: Παπαναστασίου 90 | 2310.98.98.99
  • Ντεπώ, Βασιλίσσης Όλγας 219 (Έναντι Βίλας Μπιάνκα) | 2310.41.88.88
  • Καλαμαριά: Πασαλίδη 60 | 2310.44.66.66
  • Θέρμη: Β. Ταβάκη 36 (Έναντι Δημαρχείου) | 2310.38.38.30

 

Διαβάστε επίσης: Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ: Εκπαιδευτήριο ΘΕΡΜΗΣ

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως