18.1 C
Thessaloniki
21.1 C
Athens

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ: Εκπαιδευτήριο ΘΕΡΜΗΣ

Τα Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ έχουν δηµιουργήσει ένα υπερσύγχρονο εκπαιδευτήριο στο πιο κεντρικό σηµείο της Θέρµης, στο οποίο η ολοκληρωµένη εκπαιδευτική υποστήριξη συνδυάζεται µε τον πιο άρτιο εξοπλισµό, σε αίθουσες υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Το πρότυπο αυτό εκπαιδευτήριο έχει σχεδιαστεί από αναγνωρισµένη και βραβευµένη αρχιτεκτονική οµάδα. Εύλογα, λοιπόν, θεωρείται ένα από τα πιο προχωρημένα και προηγμένα τεχνολογικά εκπαιδευτήρια της πόλης, το οποίο παρέχει ιδεώδες περιβάλλον μαθητείας.

Το εκπαιδευτήριο ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ στη Θέρμη αποτελεί πλέον εκπαιδευτικό ορόσημο στην ευρύτερη περιοχή και προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ποιοτική δια ζώσης ή εξ αποστάσεως διδασκαλία σε μαθητές από τους δήμους Θέρμης, Πυλαίας, Χορτιάτη, Πανοράματος, Θερμαϊκού αλλά και τη γειτονική Χαλκιδική από τη Γαλάτιστα και τον Πολύγυρο ως και το Πευκοχώρι. 

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Διευθυντές Σπουδών
Εκπαιδευτηρίου ΘΕΡΜΗΣ

Στα φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ επενδύουν στον ανθρώπινο παράγοντα μέσα από συνεργασίες μακρόπνοες και δημιουργικές. Οι Διευθυντές Σπουδών εργάζονται αποκλειστικά και μόνο στα φροντιστήριά ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ, αφοσιωμένοι στο λειτούργημα του εκπαιδευτικού, μέσα σε ένα περιβάλλον που γεννά την επιθυμία για καινοτομία, τον ζήλο για συνεχή βελτίωση. Ένα περιβάλλον σύνθεσης με κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη για την εκπαίδευση, τη συγγραφή, την προσφορά προς τον μαθητή.

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Η οργανωσιακή τους κουλτούρα στηρίζεται στις αρχές της ολικής ποιότητας και της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Η επίτευξη αυτού του σκοπού προαπαιτεί εσωτερική οργάνωση και υπεύθυνη διαχείριση σε όλο το φάσμα και σε όλες τις πτυχές του εκπαιδευτικού έργου. Την ευθύνη αυτή έχουν αναλάβει οι Διευθυντές Σπουδών ασχολούμενοι με την οργάνωση και διαχείριση όλων των κρίσιμων εκπαιδευτικών λειτουργιών, και τη διοίκηση τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και ανά εκπαιδευτήριο.
Η πολύχρονη διδακτική τους εμπειρία, η υπευθυνότητα τους και η βαθιά γνώση του αντικειμένου τους αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της αποστολής τους.


Μπαχαράκης Ιωάννης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ – Οικονομολόγος, B.Eng., M.Sc., PG.C.E., Μ.Β.Α.
Διευθυντής Σπουδών εκπαιδευτικού οργανισμού ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

«Η προετοιμασία για τις εξετάσεις αποτελεί αφετηρία για έναν όμορφο προορισμό. Βάλτε, λοιπόν, το μυαλό σας να δουλέψει δυνατά. Η καταβολή προσπάθειας και η εργασία προηγείται της επιτυχίας. Δουλέψτε με λογισμό και μ’ όνειρο. Το όνειρο είναι η κινητήρια δύναμη και μην ξεχνάτε: θέλει πάθος η ζωή, πάθος και ζέση. Η επιτυχία είναι κρυμμένη σε πράγματα απλά: σωστές επιλογές και αποφασιστικότητα».

Παπαζέτης Κώστας

Φιλόλογος Μ.Phil.
Διευθυντής Ανθρωπιστικών Σπουδών εκπαιδευτηρίου Θέρμης

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

«Θα ήθελα οι μαθητές μου «ένα μονάχα να λογαριάζουν με υπερηφάνειαν· και εν τη επιτυχία και εν τη αποτυχία, την ίδιαν ακατάβλητην ανδρεία στον κόσμο να δείχνουν».

Σέμπρος Γιάννης

Μαθηματικός
Διευθυντής Θετικών Σπουδών εκπαιδευτηρίου Θέρμης 

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

«Στην επαγγελματική μου πορεία κράτησα ζωντανή την εικόνα του καθηγητή που ήθελα να είχα ως μαθητής και προσπαθώ να την προσεγγίζω καθημερινά».

Κανακούδης Γιάννης

Φιλόλογος
Υπεύθυνος Ανθρωπιστικών Σπουδών εκπαιδευτηρίου Θέρμης

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

«Εκθεσιολόγος έχω το ξεχωριστό προνόμιο να συναναστρέφομαι με τη νέα γενιά, να μοιράζομαι με τα παιδιά εμπειρίες, να ανταλλάσσω απόψεις, με απώτερους στόχους μου την πνευματική ωρίμασή τους, το συνδυασμό θεωρίας-πράξης και την αίσθηση ενός ενδιαφέροντος και ουσιαστικού μαθήματος».
 

Νταντίνος Γιώργος

Μαθηματικός M.Sc.
Διευθυντής Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής εκπαιδευτηρίου Θέρμης

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

«Στόχος για κάθε καθηγητή είναι να μεταδώσει τη δική του αγάπη για το αντικείμενό του στους μαθητές του. Με την αναλυτική επεξήγηση, την επίλυση όλων των αποριών και την υπέρβαση των δυσκολιών ο στόχος αυτός πάντα επιτυγχάνεται, με τελική κατάληξη την επιτυχία».

Καθηγητές
Εκπαιδευτηρίου  ΘΕΡΜΗΣ


Διαμαντή Κατερίνα
Οικονομολόγος

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

«Στόχος του εκπαιδευτικού είναι να βοηθήσει τα παιδιά να σκέφτονται, να προβληματίζονται, χωρίς να δέχονται αβίαστα όσα τους παρουσιάζονται, δημιουργώντας τη δική τους ματιά στα πράγματα. Αρωγός σε αυτό είναι η αγάπη για τη μάθηση και η αξιοποίησή της ως εργαλείο στην πορεία της ζωής τους».

Θεριουδάκης Γιώργος
Μαθηματικός

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

«Πιστεύω βαθιά ότι οι μαθητές μας είναι οι καλύτεροί μας δάσκαλοι, ότι δίνουν στην ψυχή μας πολύ περισσότερα από την ικανοποίηση που νιώθουμε, όταν βλέπουμε να ζωγραφίζεται στο πρόσωπό τους το χαμόγελο που μεταφράζεται σε κατανόηση μιας δύσκολης άσκησης Άλγεβρας ή Γεωμετρίας. Η ικανοποίηση αυτή είναι ένα από τα δυνατότερα συναισθήματα που μπορεί να νιώσουμε ως εκπαιδευτικοί, και συγκρίνεται μόνο με τη χαρά της τελικής επιτυχίας που αισθανόμαστε μαζί με τους μαθητές στο πέρας της προσπάθειάς τους».

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Επώνυμη Διδασκαλία – Εκπαιδευτική Υπεροχή

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ

Είμαστε δίπλα σου…και στη ΘΕΡΜΗ

Β. Ταβάκη 36 (απέναντι από το Δημαρχείο)
2310 383 830
2310 383 836
[email protected]

7 Πρότυπα Εκπαιδευτήρια στα πιο κεντρικά και κομβικά σημεία της πόλης

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ
www.baharakis.gr

  • Πλατεία Αριστοτέλους, Λ. Νίκης 13 | 2310.262.411
  • Καμάρα,  Εγνατίας 117 | 2310.263776
  • Δυτική Θεσ/νίκη: (Εύοσμος) Καραολή & Δημητρίου 149 | 2310.700.103
  • Ανατολική Θεσ/νίκη: Παπαναστασίου 90 | 2310.98.98.99
  • Ντεπώ, Βασιλίσσης Όλγας 219 (Έναντι Βίλας Μπιάνκα) | 2310.41.88.88
  • Καλαμαριά: Πασαλίδη 60 | 2310.44.66.66
  • Θέρμη: Β. Ταβάκη 36 (Έναντι Δημαρχείου) | 2310.38.38.30

 

Διαβάστε επίσης: Φροντιστήρια ΜΠΑΧΑΡΑΚΗ: 7ο Πρότυπο Εκπαιδευτήριο στο ΝΤΕΠΩ

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Νέα (Ελλάδα, Διεθνή) στο Cityportal.gr

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως

City ΕΞΟΔΟΣ

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
scattered clouds
18 ° C
19.9 °
16.6 °
80 %
0.5kmh
40 %
Δε
18 °
Τρ
20 °
Τε
19 °
Πε
19 °
Πα
20 °