Φροντιστήρια Μπαχαράκη γιορτή αποφοίτησης 2023

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Μπαχαράκη γιόρτασε το τέλος μιας ακόμα επιτυχημένης χρονιάς. 2000 και πλέον μαθητές και εκπαιδευτικοί έδωσαν το παρών στην Αποθήκη Γ΄ στο Λιμάνι, στην ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε χρόνο, αποτελώντας πια θεσμό, event με μεγάλη απήχηση στο μαθητικό κοινό και αντικείμενο συζήτησης στην πόλη.

2000 και πλέον μαθητές και εκπαιδευτικοί

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, δίπλα στη θάλασσα, με δροσερά (μη αλκοολούχα) ποτά, άφθονο και ποιοτικό φαγητό, ξεσηκωτική μουσική στήθηκε ένα μοναδικό σκηνικό διασκέδασης. Χορός, τραγούδι, κέφι, χαμόγελα, selfies, stories… Ωραίες, ανάλαφρες, ξέγνοιαστες στιγμές!


Η επιβλητική Αποθήκη Γ΄ στο Λιμάνι πλημμύρισε από μαθητές και μαθήτριες που άφησαν τα βιβλία και έδωσαν ένα ρεσιτάλ θετικής ενέργειας, χορευτικών ικανοτήτων και καλοκαιρινής διάθεσης.


Η γιορτή αποφοίτησης του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Μπαχαράκη για το 2023 έγραψε ιστορία και θα μας μείνει αξέχαστη. Είναι από τις στιγμές που όλοι μας, εκπαιδευτικοί και μαθητές, πιο χαλαροί και αποφορτισμένοι από την καθημερινότητα, δείχνουμε το άλλο μας πρόσωπο και στέλνουμε το μήνυμα ότι η αληθινή εκπαίδευση είναι και διασκέδαση.

Τα φώτα έσβησαν, η μουσική σταμάτησε, ο κόσμος αποχώρησε… αλλά μέσα μας μένει ολοζώντανη η ανάμνηση μιας ακόμα θρυλικής γιορτής. Το ραντεβού κλείστηκε ήδη για την επόμενη χρονιά. Θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο!

Φροντιστήρια Μπαχαράκη | Πρώτοι στην εκπαίδευση… και στη διασκέδαση

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως