{ Τελευταία νέα }

Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2019, πότε ξεκινούν - Black Friday

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2019, πότε ξεκινούν - Black FridayΞεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν 10 ημέρες. Θα ακολουθήσουν οι Black Friday και Cyber Monday.

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των εκπτώσεων, καθώς την Παρασκευή ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν 10 ημέρες. Το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου αποτελεί την ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο για τα καταστήματα που σημαίνει ότι όσοι καταναλωτές επιθυμούν μπορούν να κάνουν τις αγορές τους με έκπτωση.
Ακολουθούν οι Black Friday και Cyber Monday.
 
Οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα εξής:
 
-Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (διαγεγραμμένης) και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική.
 
-Επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
 
-Στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από …. % έως …. %»). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.
 
-Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι η παλαιά τιμή πώλησης, που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
 
 
 
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ