{ Τελευταία νέα }

Γ.Ν. Παπαγεωργίου: Προσφορά βιταμινούχου νερού και φυσικού μεταλλικού νερού από την ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Γ.Ν. Παπαγεωργίου: Προσφορά βιταμινούχου νερού και φυσικού μεταλλικού νερού από την ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.ΕΠροσφορά βιταμινούχου νερού και φυσικού μεταλλικού νερού προς τους εργαζόμενους του Γ.Ν. Παπαγεωργίου από την ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε

Δωρεάν ποσότητες βιταμινούχου νερού και φυσικού μεταλλικού νερού για τις ανάγκες του προσωπικού του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, προσέφερε χθες 25/11/2020 η εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.
Η παράδοση της δωρεάς 6.720 τεμαχίων φυσικού μεταλλικού νερού ?”ΖΑΓΟΡΙ?? και 1.800 τεμαχίων βιταμινούχου νερού “Vitamin Water Superfruits”, πραγματοποιήθηκε  με αφορμή τη δύσκολη υγειονομική κατάσταση.
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., στέκεται δίπλα στο εθνικό σύστημα υγείας και προχώρησε στη δωρεά, αντιλαμβανόμενη το βάρος και την ευθύνη που φέρει ο τομέας της υγείας, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι που  υπηρετούν σ΄ αυτόν.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. που επέδειξε κοινωνική ευθύνη και αλληλεγγύη στη δύσκολη χρονική συγκυρία εξαιτίας των έκτακτων αναγκών που έχει προκαλέσει η πανδημία.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ