Γαλλία: Υπόθεση κανιβαλισμού-32χρονος αποκεφάλισε και έφαγε 13χρονο

Η γαλλική αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν 32χρονο άνδρα που ήταν ύποπτος ότι αποκεφάλισε και έφαγε μέρη του σώματος ενός 13χρονου αγοριού.

Οι αρχές πραγματοποίησαν την τρομερή ανακάλυψη την Κυριακή σε ένα διαμέρισμα στην πόλη Tarascon στη νότια Γαλλία που είχε ενοικιαστεί από τον 32χρονο, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχιατρική διαταραχή, δήλωσε ο εισαγγελέας Λοράν Γκαμπό στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μια έρευνα για την εξαφάνιση του αγοριού από το σπίτι του στη Μασσαλία, περίπου 100 χιλιόμετρα μακριά, οδήγησε την αστυνομία στη διεύθυνση στην Tarascon.

«Το σώμα που βρέθηκε μπορεί να είναι εκείνο του ανηλίκου», είπε, προσθέτοντας ότι λωρίδες σάρκας είχαν σχιστεί από έναν ώμο, προκαλώντας υποψίες κανιβαλισμού. Ωστόσο, ήταν «αδύνατο προς το παρόν να επιβεβαιωθεί η υπόθεση της ανθρωποφαγίας», πρόσθεσε.

Το αγόρι φέρεται να πήγαινε για να επισκεφτεί τη μαμά του, η οποία ζούσε στον ίδιο δρόμο με τον δολοφόνο, σύμφωνα με την Sun.

Ο ύποπτος επέστρεψε στο διαμέρισμα το επόμενο πρωί και προσπάθησε να ξεφύγει από την Αστυνομία πηδώντας από στέγη σε στέγη, όπως ανέφεραν οι γείτονες. Τρεις ώρες αργότερα πυροβολήθηκε στην κοιλιά από αστυνομικό, την ώρα που προσπαθούσε να σκαρφαλώσει μια πύλη.

Ο ύποπτος άντρας είχε προηγούμενες καταδίκες για πράξεις βίας.