Κτήμα Κυρ Γιάννη

Γαλλόφωνη μουσική στο ηλιοβασίλεμα στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη

Το Σάββατο 26 Αυγούστου, από την ώρα του ηλιοβασιλέματος μέχρι αργά το βράδυ, θα γίνει ένα πρωτότυπο DJ set που εξερευνά την ανεξάρτητη γαλλόφωνη μουσική.

Στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη στο Γιαννακοχώρι Νάουσας, μέσα στο γοητευτικό περιβάλλον των αμπελιών και τη θέα στις πλαγιές του όρους Βέρμιο, ο μουσικός Κώστας Ανδρέου θα παρουσιάσει το DJ set Γαλλόφωνη μουσική στο ηλιοβασίλεμα, με επιλεγμένα κομμάτια από τις playlists της δράσης MIF (Musique Indépendante Francophone – Ανεξάρτητη Γαλλόφωνη Μουσική) που έχουν δημοσιευτεί μέχρι τώρα.

Όπως και σε όλα τα προηγούμενα DJ sets, κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακουστούν και ηχογραφήσεις-εκπλήξεις από γαλλόφωνους μουσικούς, συγκροτήματα και ανεξάρτητες εταιρείες.

Η πρωτότυπη παραγωγή MIF του Κώστα Ανδρέου έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, εδώ και 2 χρόνια. Εκτός από τις μηνιαίες διαδικτυακές παρουσιάσεις, προσφέρεται και με τη μορφή ενός φροντισμένου μουσικού event.

Μια πλατφόρμα αφιερωμένη σε ανεξάρτητη μουσική

Η παραγωγή MIF είναι μια φρέσκια πρόταση γνωριμίας με την ανεξάρτητη γαλλόφωνη μουσική και είναι διαθέσιμη μέσα από την πλατφόρμα www.musique.gr. Κάθε μήνα, μια νέα playlist παρουσιάζει μια μουσική επιλογή από ανεξάρτητους δημιουργούς, σχήματα και εταιρείες από τη Γαλλία, καθώς και γαλλόφωνες κυκλοφορίες από άλλες χώρες.

Ο Κώστας Ανδρέου κάνει τη μουσική επιμέλεια, εξερευνώντας με κάθε playlist διάφορα είδη μουσικής. Κάθε playlist είναι οργανωμένη έτσι ώστε να μπορεί ο ακροατής να ερευνήσει περισσότερο τις κυκλοφορίες που τον ενδιαφέρουν.

Από το διαδίκτυο σε ένα χώρο με θέα

Παράλληλα με τις σταθερές διαδικτυακές παρουσιάσεις, ο μουσικός Κώστας Ανδρέου μεταφέρει το υλικό από τον ψηφιακό κόσμο σε ένα όμορφο χώρο. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να ακούσει ένα DJ set γαλλόφωνης μουσικής με ποικιλία και προσεγμένο ήχο, να απολαύσει τη θέα και τον νυχτερινό ουρανό.

Πληροφορίες για τον μουσικό

Ο Κώστας Ανδρέου είναι ένας ανεξάρτητος μουσικός και συνθέτης που επεξεργάζεται σε πραγματικό χρόνο τους ήχους του άταστου ηλεκτρικού μπάσου, δημιουργώντας πολυεπίπεδα ηχοχρωματικά τοπία.

Έχει γράψει και παίξει ζωντανά τη μουσική και έχει κάνει τον ηχητικό σχεδιασμό για θεατρικές παραστάσεις και άλλες καλλιτεχνικές παραγωγές. Η μουσική του έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά ντοκιμαντέρ, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές σε διάφορα δίκτυα και διαδικτυακές πλατφόρμες.

 

► Info

Ημερομηνία: Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Ώρα έναρξης: 8 μ.μ. (μέχρι αργά το βράδυ)

Χώρος: Κτήμα Κυρ-Γιάννη (Γιαννακοχώρι, Νάουσα 59200)

Είσοδος: ελεύθερη

Κρατήσεις: 2332051100

DJ set, μουσική επιμέλεια: Κώστας Ανδρέου

Φωτογραφία: Έλενα Λαλοπούλου

 


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Αναρωτιέσαι τι να κάνεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο ή τις επόμενες μέρες;  Ενημερωθείτε για τα πάντα! ΟΛΕΣ οι εκδηλώσεις (συναυλίες, παραστάσεις αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και όλα τα ΔΩΡΕΑΝ event που γίνονται στην πόλη θα τα βρείτε στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ του cityportal.gr

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως