{ Διεθνή }

Γερμανία: Ηλικιωμένη 101 ετών το έσκασε από οίκο ευγηρίας για να πάει στα γενέθλια της κόρης της


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Γερμανία: Ηλικιωμένη 101 ετών το έσκασε από οίκο ευγηρίας για να πάει στα γενέθλια της κόρης τηςΗλικιωμένη 101 ετών το έσκασε από οίκο ευγηρίας για να πάει στα γενέθλια της κόρης της

Μια Γερμανίδα 101 ετών, δεν υπολόγισε κορωνοϊούς και απαγορεύσεις και θέλοντας να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης της μαζί της, το έσκασε από τον οίκο ευγηρίας που διαμένει.  Μάλιστα θα τα κατάφερνε εάν δεν την σταματούσε στον δρόμο η αστυνομία, όπως ανακοίνωσαν οι αρμόδιες αρχές της πόλης Μπρούσβικ. 
Η ''γιαγιά'' δραπέτευσε εχθές το απόγευμα από την έξοδο κινδύνου. Μία αστυνομική περίπολος την εντόπισε να περιφέρεται στον δρόμο όχι μακριά από τον οίκο που τη φιλοξενεί. Εκείνη αρχικά προσπάθησε να αρνηθεί πως διαμένει στον οίκο ευγηρίας, υποστηρίζοντας πως μένει μαζί με την κόρη της, όπως έγινε γνωστό.
Οι αστυνομικοί την μετέφεραν στο σπίτι της κόρης της και τότε τους απεκάλυψε πως πριν από δύο εβδομάδες είχε μεταφερθεί στον οίκο ευγηρίας όπου διαμένει τώρα, αλλά «της λείπει αφάνταστα πολύ η κόρη της».
Η ηλικιωμένη γυναίκα «τουλάχιστον κατόρθωσε για λίγο να δει την κόρη της μέσα από το περιπολικό», προτού μεταφερθεί στον τωρινό τόπο διαμονής της, ανακοίνωσαν οι αρχές.
 
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ