{ Τελευταία νέα }

Γεωργιάδης: Δεν θα υπάρξει έξοδος το Πάσχα λόγω κορωνοϊού


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Γεωργιάδης: Δεν θα υπάρξει έξοδος το Πάσχα λόγω κορωνοϊούΓεωργιάδης: Δεν θα υπάρξει έξοδος το Πάσχα λόγω κορωνοϊού

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στους Μάιρα Μπάρμπα και Γιώργο Ευγενίδη απέκλεισε κατηγορηματικά,  κάθε πιθανότητα να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος.
Όσοι συνήθιζαν να κάνουν Πάσχα στα χωριά τους, θα πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι φέτος αυτό δεν θα συμβεί, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να χαλαρώσει τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. 
Αυτό, διότι υπάρχουν φόβοι πως στην περίπτωση που επιτραπεί πασχαλινή έξοδος τη Μεγάλη Εβδομάδα 12-19 Απριλίου, είναι πιθανό η κατάσταση να γίνει ανεξέλεγκτη και ο κορωνοϊός να εξαπλωθεί στην Ελλάδα με ταχύτατους ρυθμούς. 
«Δεν πρόκειται να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος. η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει μέχρι τότε καλό είναι να το λέμε από τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.
 Πρόσθεσε δε, ότι την Δευτέρα, θα εκδώσει εγκύκλιο προς κτηνοτρόφους και σφαγείς, ώστε να λάβουν υπόψιν τους ότι φέτος δεν θα γίνει η καθιερωμένη κατανάλωση αμνοεριφίων την περίοδο του Πάσχα. Όπως είπε, θα ήταν «πολύ μεγάλο λάθος» να μεταδοθεί στην επαρχία από την Αθήνα που έχει τα πιο πολλά κρούσματα και κάλεσε τους πολίτες «να κάνουν υπομονή» έναν μήνα. 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ