Γεωργιάδης κατά Ακρίτα: Η συγγνώμη είναι λιτό πράγμα και δεν μπορεί να συνοδεύεται από «αλλά»

Γεωργιάδης κατά Ακρίτα: Η συγγνώμη είναι λιτό πράγμα και δεν μπορεί να συνοδεύεται από «αλλά»

Απάντηση στην Έλενα Ακρίτα για την ανάρτηση που έκανε αναφερόμενη στην Ευγενία Μανωλίδου έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
O κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η κυρία Ακρίτα «στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει την πράξη της,  ανέβασε μια εντελώς χυδαία ψεύτικη και κατασκευασμένη πάλι φωτογραφία, και την συμπλήρωσε με ένα ακόμη χυδαιότερο υπονοούμενο».
«Όσα αναφέρει η κα Ακρίτα είναι αληθή» υποστηρίζει ο κ. Γεωργιάδης και σχολιάζει πως «παραδέχομαι και την δυνατή της πένα και την ευφυΐα της» ενώ «ο κυριότερος λόγος της φυσικής μου συμπάθειας προς εκείνη όμως είναι ο πατέρας της».
 
Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη στο facebook:
 
Μία οφειλομένη απάντηση στην κα Έλενα Ακρίτα
 
Τα γεγονότα λίγο πολύ γνωστά, η κα Ακρίτα ξαφνικά το Σάββατο το βράδυ υιοθέτησε και σχολίασε μία ψεύτικη, κατασκευασμένη ανάρτηση της συζύγου μου Ευγενίας Μανωλίδου, σχολιάζοντας φυσικά, όπως συχνά κάνει, εμένα με δηκτικό τρόπο. Όταν έγινε γνωστό ότι είναι ψέμα την κατέβασε. Στην συνέχεια στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει την πράξη της ανέβασε μια εντελώς χυδαία ψεύτικη και κατασκευασμένη πάλι φωτό, και την συμπλήρωσε με ένα ακόμη χυδαιότερο υπονοούμενο…κλπ Όταν έγινε γνωστό ότι για δεύτερη φορά και με χυδαιότερο της πρώτης τρόπο έκανε το ίδιο σφάλμα, αποφάσισε να «ζητήσει συγγνώμη» γράφοντας κάτω από την μία γραμμή της συγγνώμης δύο κείμενα. Το πρώτο για την Ευγενία, ακατάληπτο καθώς τελικά η κατηγορία ήταν η παρουσίαση προ 12 ετών ενός τηλεπαιχνιδιού στον Αντ1, πράγμα εντελώς άσχετο προφανώς με τα γεγονότα και μετά ένα μακροσκελές κείμενο για μένα και την μια και μοναδική συνάντηση μας στο Παλλάς πριν χρόνια. Σε αυτό το δεύτερο λοιπόν θα ήθελα να απαντήσω για να ξεκαθαρίσουμε τα μεταξύ μας.
 
Όσα αναφέρει η κα Ακρίτα είναι αληθή, συνοδευόταν από τον κα Κυρίτση συνάδελφο μου στην Βουλή για ένα διάστημα και εξαιρετικά συμπαθή, με τον οποίο πάντα είχαμε ευγενική σχέση και της φέρθηκα με την απαιτούμενη αν και συκοφαντημένη από πολλούς αστική ευγένεια.
 
Φυσικά παραδέχομαι και την δυνατή της πένα και την ευφυΐα της. Ο κυριότερος λόγος της φυσικής μου συμπάθειας προς εκείνη όμως είναι ο πατέρας της. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο παππούς μου ήταν ο Σπυρίδων Βλασσόπουλος αρχισυντάκτης της εφημερίδος ΕΣΤΙΑ έως τον β ΠΠ. Εκεί έγραφε ο Λουκής Ακρίτας και σε ανύποπτο χρόνο κάποτε ο παππούς μου είχε μιλήσει με εξαιρετικά λόγια για αυτόν. Η παρουσία του Λουκή Ακρίτα στην δημόσια ζωή, ήταν αξιοπρεπής και συνέδεσε το όνομα του με δυο σπουδαία για εμένα πράγματα, την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση Παπανούτσου και την υπεράσπιση των δικαίων του Κυπριακού Ελληνισμού. Πάντα πίστευα ότι μία κόρη ενός τέτοιου πατρός δεν θα μπορούσε παρά να έχει γαλουχηθεί με Αρχές!
 
Η κα Ακρίτα έχει κάθε δικαίωμα να μην με συμπαθεί, να με απεχθάνεται, να με κατακρίνει κλπ είμαι Δημόσιο πρόσωπο και όταν αποφάσισα να είμαι δέχθηκα ότι αυτό θα συμβαίνει, δεν μπορούν να σε συμπαθούν όλοι και ευτυχώς για μένα έχω εισπράξει και εισπράττω και αγάπη και χιλιάδες ψήφους από τον κόσμο, για να δέχομαι και όσους με κατακρίνουν ή και με υβρίζουν ακόμη με υπομονή.
 
Επίσης ομολογώ ότι ένας ευφυής άνθρωπος με δυνατή πένα, όπως εκείνη μπορεί να το κάνει και με μεγαλύτερη επιτυχία ενίοτε και τότε μπορεί και να μου είναι και χρήσιμη, κάνοντας με να αντιλαμβάνομαι που μπορεί να έχω κάνει λάθος.
 
Η κα Ακρίτα όμως δεν έχει α) κανένα δικαίωμα από αντιπάθεια σε μένα και στην παράταξη που εκπροσωπώ να «επιτίθεται» σε μέλη της οικογενείας μου και β) να ανεβάζει ψεύτικες ειδήσεις, φωτογραφίες κλπ ως αληθινές.
 
Και μία τελευταία προσωπική συμβουλή προς την κα Ακρίτα και ας την πετάξει, όταν αποφασίσετε κυρία Ακρίτα να πείτε ξανά συγγνώμη, εάν το αποφασίσετε ποτέ, ας θυμάστε ότι η συγγνώμη είναι λιτό πράγμα και δεν μπορεί να συνοδεύεται από «αλλά». Αν μετά την συγγνώμη θες να πεις «Αλλά» τότε χάνει το νόημα της και είναι δώρον/άδωρον. Μπορεί ακόμη και εσείς η τόσο ευφυής να κάνετε κάπου λάθος και τότε απλά γράψτε «έκανα λάθος συγγνώμη» δεν φαντάζεστε πόσο γενναίο και ανακουφιστικό είναι καμμία φορά…
 
Χριστός Ανέστη κα Ακρίτα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως