ΓΓΠΠ: Νέα ενημερωτική καμπάνια για το 112 - Ένας αριθμός για κάθε επείγον περιστατικό

ΓΓΠΠ: Νέα ενημερωτική καμπάνια για το 112 - Ένας αριθμός για κάθε επείγον περιστατικό

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ξεκινά τη νέα της ενημερωτική καμπάνια για το 112, με κεντρικό μήνυμα «112 – Το νούμερό σου στην έκτακτη ανάγκη». Σκοπός της καμπάνιας είναι να γνωρίσουμε καλύτερα όλοι μας τον έναν αριθμό που μπορούμε να καλούμε για κάθε επείγον περιστατικό ή φυσική καταστροφή.

 Το 112 συνενώνει όλες τις υπηρεσίες απόκρισης σε περιστατικά εκτάκτου ανάγκης της χώρας μας και είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, πάντα και παντού, από όπου κι αν το καλέσουμε.

Με κάθε κλήση στο 112, κάθε πολίτης, κάθε επισκέπτης στη χώρα μας, λαμβάνει άμεση, συντονισμένη και αποτελεσματική βοήθεια, όπου κι αν βρίσκεται.

Η αναβάθμιση του 112 και η προσαρμογή του στα αντίστοιχα ευρωπαϊκά πρότυπα, καθώς και η εν λόγω ενημερωτική καμπάνια, αποτελούν δράση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

O Nίκος Χαρδαλιάς έγραψε σε ανάρτησή του:

Η νέα μας ενημερωτική καμπάνια για το 112!
Το νούμερο που είναι εκεί για όλους και για όλα, για συντονισμένη και αποτελεσματική βοήθεια σε κάθε περίπτωση ανάγκης. Όλα όσα έχουν αξία στη ζωή μας έχουν ένα νούμερο για να τα προστατεύει. Ένα νούμερο, μια υπηρεσία που όσο περνάει ο καιρός, σκοπεύουμε να αναβαθμίζουμε ολοένα και περισσότερο, γιατί η ετοιμότητα είναι το πρώτο βήμα για να αντιμετωπίζουμε πάντα και τα πάντα αποτελεσματικά.
112 λοιπόν, το νούμερό μας σε κάθε έκτακτη ανάγκη.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως