{ Τελευταία νέα }

Γιάννης Δαρδαμανέλης: Δεν θα σβηστεί το γκράφιτι του Μαραντόνα, είναι αριστούργημα!


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Γιάννης Δαρδαμανέλης: Δεν θα σβηστεί το γκράφιτι του Μαραντόνα, είναι αριστούργημα!Ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του οτι το γκράφιτι του Μαραντόνα δεν θα σβηστεί.

Ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και δήλωσε ότι δεν θα σβηστεί το γκράφιτι του Μαραντόνα, που προκάλεσε αντιδράσεις από γονείς και τη διευθύντρια του σχολείου, χαρακτηρίζοντάς το αριστούργημα!
 
Τι δήλωσε αναλυτικά:
«Εμείς από την αρχή αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι στα σχολεία μας είχαμε ένα κενό. Το τελευταίο διάστημα αναβαθμίσαμε κτήρια, εξοπλίσαμε τα σχολεία, φροντίσαμε να είναι ασφαλή. Αποφασίσαμε να δώσουμε στον καλλιτέχνη τα υλικά που χρειαζόταν και προχώρησε σε γκράφιτι σε δύο σχολεία μας. Στο τελευταίο, όντως, λίγο, βάζοντας και περισσότερο μια κατάθεση ψυχής και το δικό του γούστο έκανε αυτό το κατ? εμέ ωραίο γκράφιτι.
Θα συμφωνήσω ότι έχει διάφορες εκφράσεις ο Μαραντόνα. Για άλλους είναι ίνδαλμα, για άλλους άνθρωπος από χαμηλά κοινωνικά στρώματα, για άλλους αποτελεί ένα κακό πρότυπο λόγω της προσωπικής του ζωής. Η άποψή μου είναι ότι το γκράφιτι πρέπει να μείνει. Είναι αριστούργημα. Πολλοί μπορούν να διαφωνούν για την προσωπική του ζωή όπως και εγώ, αλλά το γκράφιτι είναι ένα έργο τέχνης που το βλέπουμε και θυμόμαστε τα καλά του Μαραντόνα. Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο αρνητικές ή έντονες οι αντιδράσεις. Παρόλα αυτά δεν προωθεί τα αρνητικά του Μαραντόνα και δεν θα σβηστεί».

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ