Γιαννιτσά – Αρνήτρια κόρη ασθενούς απείλησε και άσκησε βία σε νοσηλεύτρια

ένα άδειο κρεβάτι σε θάλαμο νοσοκομείου

Καταγγελία του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα δυσάρεστο περιστατικό.

Ειδικότερα, κόρη ασθενούς που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μπήκε στον χώρο χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο προστασίας. Η γυναίκα μπήκε χωρίς μάσκα και όταν το προσωπικό προσπάθησε να τη σταματήσει, τους άσκησε λεκτική αλλά και σωματική βία.

Αναφορά για το περιστατικό έκανε η ΠΟΕΔΗΝ προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, που επικαλείται μαρτυρίες εργαζομένων, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η γυναίκα, τηλεφώνησε για να μάθει για την κατάσταση της μητέρας της, αλλά επέδειξε ιδιαίτερα εριστική συμπεριφορά προς τη νοσηλεύτρια που σήκωσε το τηλέφωνο.
Όταν η υγειονομικός τής έκλεισε το τηλέφωνο, τότε εκείνη πήγε στο νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση.

Λίγο μετά όμως έφθασε εξαγριωμένη στο νοσοκομείο, εισέβαλε στην κλινική χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο προστασίας και όταν οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να τη σταματήσουν αντέδρασε έντονα. Το περιστατικό έγινε ενώπιον δύο γιατρών και μίας νοσηλεύτριας και το προσωπικό κάλεσε την αστυνομία.

Τελικά, η αρνήτρια αποχώρησε με απειλές και φωνές όμως λίγες ώρες αργότερα, έστειλε απειλητικό μήνυμα στη νοσηλεύτρια, μέσω του Facebook. Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα και της έγινε σύσταση.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου πάντως, τονίζουν ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και πως συχνά συναντούν παρόμοιες συμπεριφορές στην εργασία τους.

Κεντρική φωτό αρχείου

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως