Καφτατζόγλειο στάδιο

Γιαννούλης: Αδιανόητη η επιβολή εισιτηρίου για είσοδο αθλητών στο ΕΑΚ Καυταντζογλείου

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Γιαννούλης κάνει λόφο για μία «πρωτοφανής απόφαση από την επιτροπή διοίκησης του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου» αναφορικά με την επιβολή καταβολής εισιτηρίου για όλους τους αθλητές συλλόγων και ακαδημιών, πλην των διακεκριμένων, προκειμένου να κάνουν χρήση του ανοιχτού βοηθητικού γηπέδου.

Αναλυτικά η επιστολή

«Πρωτοφανής απόφαση από την επιτροπή διοίκησης του Καυταντζογλείου Εθνικού Σταδίου να επιβάλει την καταβολή εισιτηρίου για όλους τους αθλητές συλλόγων και ακαδημιών, πλην των διακεκριμένων, προκειμένου να κάνουν χρήση του ανοιχτού βοηθητικού γηπέδου.
Η απόφαση έχει προκαλέσει την αντίδραση των αθλητικών συλλόγων, που σε μία ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική περίοδο για τους πολίτες, καλούνται να επιβαρύνουν τα μέλη τους με ένα επιπλέον έξοδο.
Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα, χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς, να αθλείται και να απολαμβάνει τα ευεργετήματα της άθλησης στην υγεία του, στην κοινωνικότητα, στον ελεύθερο χρόνο.
Αλλοίμονο εάν επιτρέψουμε να μετατραπεί το μεγαλύτερο κέντρο υψηλού αθλητισμού στην Βόρεια Ελλάδα σε εμπορικό κέντρο αθλητισμού».

Χρήστος Γιαννούλης Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ  Προοδευτική Συμμαχία