Γιατί η Θεοφανία Παπαθωμά αποχώρησε από την παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο»

Τον λόγο που αποχώρησε από την παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο» εξήγησε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα της υγείας που την ταλαιπωρεί και εξήγησε πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στη θεατρική παράσταση.

Όπως εξήγησε, είχε αρχικά μία αδιαθεσία, την οποία και παρέβλεψε με αποτέλεσμα να της το γυρίσει σε πνευμονία. Για τον λόγο αυτό, χρειάστηκε να αποχωρήσει.

«Είχα λίγο πυρετό, αλλά δεν του έδωσα σημασία. Ήρθα στο γύρισμα δύο ημέρες που είχε κρύο, μετά πήγα στο θέατρο, κουράστηκα και μου το γύρισε σε πνευμονία. Όχι, δεν ήταν κορωνοϊός. Έκανα 15 rapid και 3 μοριακά τεστ και ήταν όλα αρνητικά», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Στην συνέχεια, εξήγησε πως με τη βοήθεια της κατάλληλης αγωγής, κατάφερε να γλιτώσει τον κίνδυνο.

«Δεν ανησύχησα για κάτι, πήρα την αγωγή μου και όλα καλά. Εγώ δεν φοβάμαι και πολύ για τέτοια πράγματα, οι γιατροί μου ανησύχησαν. Και Covid να είχα κολλήσει, θα το ξεπερνούσα. Όλα έπαιζαν σαν σενάρια, αλλά αυτό αποκλείστηκε από την αρχή. Δεν είχα υπερκόπωση, απλά δεν πρόσεξα όσο έπρεπε», είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, εξήγησε πως ζήτησε την αντικατάστασή της, καθώς δεν θα μπορούσε να «πάρει στο λαιμό» της ολόκληρο το θέατρο, που θα χρειαζόταν να μείνει κλειστό όσο εκείνη δεν έπαιζε. «Το θέατρο δεν μπορεί να μείνει κλειστό και εγώ χρειαζόμουν αρκετές μέρες ανάρρωσης, οπότε εγώ η ίδια ζήτησα να με αντικαταστήσουν. Η αντικατάσταση είναι μόνιμη, δεν θα επιστρέψω», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως