Γιατί ο Μεϊμαράκης κατήγγειλε την ΕΡΤ - όχι μόνο για τα πλάνα

Γιατί ο Μεϊμαράκης κατήγγειλε την ΕΡΤ - όχι μόνο για τα πλάνα

Αν και στην αρχή οι περισσότεροι πίστεψαν πως ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε πλάκα ( για κάποιους πετυχημένη και για κάποιους όχι) με το ύψος, φαίνεται πως πίσω από το ξέσπασμα για τα πλάνα υπάρχει ένα παρασκήνιο που ξεκίνησε από το μεσημέρι.  

Ήταν ένας καλός διάλογος και θα μπορούσε να επαναληφθεί, και αύριο και μεθαύριο για να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός, δήλωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και υπαινήχθη ότι η διοίκηση της ΕΡΤ υπέπεσε σε σφάλματα το πρωί αλλά και κατά την διάρκεια του ντιμπέιτ. Σε ερώτηση αν αναφέρεται στο πως έδειχνε ο σκηνοθέτης το ύψος του κ. Τσίπρα απάντησε: “Όχι μόνο. Στο διάλειμμα πάντως εγώ ενημέρωσα”.  

Από αυτή τη δήλωση φάνηκε καθαρά πως υπήρχε παρασκήνιο το οποίο αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα από τους δημοσιογράφους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΕΡΤ το απόγευμα μετέδωσε κάποιο ρεπορτάζ στο οποίο αναπαρήγαγε δημοσιεύματα για τον κο Μεϊμαράκη και στη συνέχεια υπήρξαν σχόλια συκοφαντικού χαρακτήρα στην εκπομπή ΟΝΕRT. Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε το επιτελείο της ΝΔ η οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της στη διοίκηση. Όπως μάλιστα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, τα παράπονα έγιναν και στον κο Λάμπη Ταγματάρχη στον οποίο τονίστηκε πως η δημόσια τηλεόραση επέλεξε να δυναμιτίσει το κλίμα λίγο πριν τον ντιμπέιτ. Ωστόσο η δυσαρέσκεια για τη σκηνοθεσία της αποψινής βραδιάς εκφράστηκε από το πρώτο διάλειμμα, αλλά όπως σημειώνουν οι κύκλοι της ΝΔ δεν υπήρξε συμμόρφωση. 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως