Γιάννης Πουλόπουλος

Γιατί θα κινηθεί νομικά ο Γιάννης Πουλόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής «Ελένη» με αφορμή τη Εurovision.

Η παρέα της εκπομπής μαζί με τον Γιάννη Πουλόπουλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αποστομωτική απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη σχετικά με ένα απρεπές σχόλιο που έλαβε από έναν τηλεθεατή.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος με αφορμή αυτό, αναφέρθηκε σε ένα παρόμοιο περιστατικό που του είχε τύχει, όταν είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τον σύντροφό του, τα τελευταία 12 χρόνια.

Όπως αποκάλυψε, κάποιος είχε γράψει στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης πως για τον λόγο αυτό ο πατέρας του δημοσιογράφου «είχε πεθάνει από τον  καημό του, γι’ αυτό που είναι το παιδί του», συγχέοντας μάλιστα το θάνατο από τροχαίο του αδερφού του δημοσιογράφου.

«Συνέδεσαν το ένα γεγονός που είναι πραγματικό, ότι έχει φύγει ο αδερφός μου, με τον πατέρα μου. Όλο αυτό μου δημιούργησε τεράστια αναστάτωση γιατί τότε ο μπαμπάς μου ήταν στη Μύκονο…και εγώ νόμιζα πως κάτι έπαθε ο μπαμπάς μου» είπε ο δημοσιογράφος.

Όπως είπε εκείνη τη στιγμή χωρίς να το σκεφτεί πολύ πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά.

Πάνω στο ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και η Ελένη Μενεγάκη, απαντώντας πως και η ίδια έχει βάλει ως «κόκκινη γραμμή» σε ό,τι αφορά τα απρεπή σχόλια, τα παιδιά της.

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση Καπουτζίδη στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε – «Είμαι αδερφή αλλά καλή!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως