{ Τελευταία νέα }

Γίνονται κανονικά οι πληρωμές συντάξεων Νοεμβρίου και αναδρομικών

 

Κατηγορίες: Οικονομία

Γίνονται κανονικά οι πληρωμές συντάξεων Νοεμβρίου και αναδρομικώνΣήμερα όλοι οι συνταξιούχοι από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ που το ΑΜΚΑ λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8 θα δουν χρήματα τους στους λογαριασμούς τους

Το πρόβλημα που υπήρχε με το πανευρωπαϊκό δίκτυο τραπεζών και δημιούργησε αναστάτωση στις πληρωμές των συντάξτων  ξεπεράστηκε και γίνονται κανονικά οι πληρωμές των συντάξεων Νοεμβρίου και των αναδρομικών. 

Σήμερα όλοι οι συνταξιούχοι που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8 θα δουν τα χρήματα τους στους λογαριασμούς τους.
 
Την Τρίτη  27 Οκτωβρίου 2020,  θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών. Η πίστωση στους λογαριασμούς θα γίνει την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου το απόγευμα.
 
Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020,  θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. Η πίστωση στους λογαριασμούς θα γίνει την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το απόγευμα.
 
Όσοι από τους συνταξιούχους επιθυμούν να δουν τα αναδρομικά που θα πάρουν αυτοί που πληρώνονται την άλλη εβδομάδα ο e-ΕΦΚΑ έθεσε μία νέα εφαρμογή μέσω της οποίας ο κάθε συνταξιούχος μπορεί να δει και να εκτυπώσει άμεσα το δικό του «Ενημερωτικό Σημείωμα Επιστροφής Μειώσεων Συντάξεων».

Ο συνταξιούχος θα  μπει στο efka.gov.gr και θα πατήσει πάνω στο "Ενημερωτικό Σημείωμα Επιστροφής Συντάξεων" στην συνέχεια θα βάλει τους κωδικούς TAXIS και το ΑΜΚΑ του και θα δει το ποσό των αναδρομικών που θα πάρει.
 
Φωτογραφία Peggy und Marco Lachmann-Anke Pixabay 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ