«Γιορτή του Τσίπουρου 2023»

«Γιορτή του Τσίπουρου 2023» | Ρεμπέτικη Βραδιά με τσίπουρο και εδέσματα στον αύλειο χώρο του Ειδικού Σχολείου Κερασιάς

Αναβολή της ψυχαγωγικής εκδήλωσης η Γιορτή του Τσίπουρου, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στη Νέα Κερασιά λόγω των καταστροφικών πλημμυρών στη χώρα


Πρώτα το βιωματικό εργαστήρι «Παίζοντας σε Παραδοσιακά Μονοπάτια» θα υλοποιήσει το πρόγραμμα «Ο Τρύγος στην πόλη … ο τρύγος αλλιώς» εμπνευσμένο από τον πλούσιο Λαϊκό Πολιτισμό του τόπου μας.

Στις 17:00, Βιωματικό Εργαστήρι για Παιδιά «Παίζοντας σε Παραδοσιακά Μονοπάτια» με το πρόγραμμα «Ο Τρύγος στην πόλη … ο τρύγος αλλιώς» στον αύλειο χώρο του Ειδικού Σχολείου Κερασιάς.

Δίνοντας προτεραιότητα στην εκπαίδευση και την στήριξη της νέας γενιάς, φέτος η εκδήλωση για την Γιορτή του Τσίπουρου θα περιλαμβάνει και ένα βιωματικό εργαστήρι με θέμα το τρύγο.

Σκοπός του προγράμματος, να παρουσιάσει μ ́ έναν διττό τρόπο τόσο εκπαιδευτικό άλλα κυρίως ψυχαγωγικό, πρακτικές που πραγματώνονταν στην ελληνική επαρχία τα προηγούμενα χρόνια, όπως ο τρύγος.

Μετα το πέρας του εκπαιδευτικού παιδικού βιωματικού εργαστηρίου, θα ακολουθήσει το μουσικό εορταστικό μέρος της εκδήλωσης με ρεμπέτική μουσική.

Μαζί με το μουσικό σχήμα ΛΑΚΙΡΝΤΙ
Ηλεκτρα Καράλη: φωνή
Γιώργος Τσαπρανης: κιθαρα -φωνή
Παντελής Μπατής: μπουζούκι – φωνή Λενα Καραγιαννίδου: Ακορντεον

► Info

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 (Αναβάλλεται)
Ώρα έναρξης: 19:00
Αύλειος χώρος του Ειδικού Σχολείου Κερασιάς.
Είσοδος ελεύθερη

Φωτογραφία από το depositphotos.com


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Αναρωτιέσαι τι να κάνεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο ή τις επόμενες μέρες;  Ενημερωθείτε για τα πάντα! ΟΛΕΣ οι εκδηλώσεις (συναυλίες, παραστάσεις αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και όλα τα ΔΩΡΕΑΝ event που γίνονται στην πόλη θα τα βρείτε στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ του cityportal.gr

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως