{ Μουσική }

Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου στα Νέα Μουδανιά - προσφορά εισιτήρια με - 34% (έληξε)

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου στα Νέα Μουδανιά - προσφορά εισιτήρια με - 34% (έληξε)

Χώρος: Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών
Διεύθυνση: Διόδωρου, 632 00
Νέα Μουδανιά
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών
Ποιοι: Γλυκερία, Μελίνα Ασλανίδου

Πάρε τη προσφορά μας, εισιτήριο με 9,90 ευρώ από 15 ευρώ στο Live της Γλυκερίας με τη Μελίνα Ασλανίδου, στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θάλασσας 2019!

«Όπου με πας, σε πάω...» και το cityportal.gr μαζί με το GoldMall.gr σε πάνε με μια αποκλειστική προσφορά στη μεγάλη συναυλία της Γλυκερίας με τη Μελίνα Ασλανίδου στα Νέα Μουδανιά!  
 
Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 21:30
Η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου, ενώνουν τις φωνές τους, για να χαρίσουν στο κοινό τους μια ανεπανάληπτη βραδιά μοναδικής διασκέδασης, πλαισιωμένες από πολυμελή ορχήστρα, αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς!
 
Απόκτησε αποκλειστικά το εισιτήριό σου με τη χαμηλότερη τιμή από οπουδήποτε αλλού! 
 
Πάρε τη προσφορά μας, εισιτήριο με 9,90 ευρώ από 15 ευρώ στο Live της Γλυκερίας με τη Μελίνα Ασλανίδου, στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θάλασσας 2019
► Αγοράστε το εισιτήριο ΤΩΡΑ  με 9.90 ευρώ εδώ (Προσοχή η προσφορά έληξε(  Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.  - Δυνατότητα ακύρωσης του κουπονιού έως και μία ημέρα πριν τη μουσική παράσταση στο [email protected] ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00).

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ