Γνωστός Έλληνας youtuber καταγγέλει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του- «Θα φας 50 μαχαιριές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάκερ

Γνωστός Έλληνας YouTuber καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του ενώ έχει ήδη ενημερώσει την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων στην αστυνομία του Ηρακλείου.

Όπως ανέφερε ο Unboxing Specialist, τα μηνύματα αυτά μπορεί να είναι και «τρολ του διαδικτύου», ωστόσο το θέμα είναι αρκετά σοβαρό.

Στο βίντεο διάρκειας περίπου τεσσάρων λεπτών με τίτλο «Στο έλεος των εκβιαστών! Το τελευταίο μου βίντεο;» ο Unboxing Specialist παρουσίασε κάποια από τα απειλητικά μηνύματα που λαμβάνει.

“Σου δίνουμε 48 ώρες να το κάνεις αλλιώς ερχόμαστε να σε μαχαιρώσουμε στο λαιμό…”

Σε τελευταίο βίντεο που ανέβασε ο youtuber στις 3 Ιανουαρίου 2022, παρουσίασε κάποια από τα απειλητικά μηνύματα που λαμβάνει.

«Σωτήρη σβήσε όλα τα βίντεο που προτρέπεις τον κόσμο να βάλει κάμερες ΠΑΡΑΝΟΜΑ να παρακολουθούν δημόσιο χώρο. Σου δίνουμε 48 ώρες να το κάνεις αλλιώς ερχόμαστε να σε μαχαιρώσουμε στο λαιμό και θα στο κόψουμε», αναφέρει το πρώτο μήνυμα που στάλθηκε στις 28 Δεκεμβρίου και καταλήγει με ύβρεις.

«Δεν κατέβασες κανένα βίντεο (..). Θα φας 50 μαχαιριές παντού. Είσαι νεκρός (..) Παρακολουθούμε την γυναίκα σου, ξέρουμε τα αυτοκίνητά σου και που μένεις. Ερχόμαστε είσαι νεκρός», αναφέρεται σε άλλο μήνυμα που έλαβε δύο ημέρες αργότερα.

«Ρε μου.. συνεχίζεις να ανεβάζεις βίντεο με κάμερες παντού; κατεβάσετε τα όλα – Βγάλτα αν θες να ζήσεις και μη ξανά ανεβάσεις τίποτα που… γιε θα σε μαχαιρώσουμε μέχρι θανάτου ξέρουμε που μένεις σε παρακολουθούμε. Στις νέες ανθρωποκτονίες οι δολοφόνοι ενημερώνουν τα θύματα – Να το θυμάσαι αυτό το μήνυμα», αναφέρεται στο τελευταίο email.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως