{ Τελευταία νέα }

Γνωστή βιομηχανία τροφίμων μοιράζει 300.000 ευρώ στους υπαλλήλους της ως επίδομα παιδιού


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Γνωστή βιομηχανία τροφίμων μοιράζει 300.000 ευρώ στους υπαλλήλους της ως επίδομα παιδιούH γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος και ο ιδιοκτήτης της κ.Σαράντης παράδειγμα επιχειρηματικότητας & εργοδοσίας.

Η γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, και ο Δημήτρης Σαράντης, ιδιοκτήτης της Εταιρείας, ανακοίνωσαν  κατά την κοπή της πίτας για το 2020 ότι θα δοθεί μπόνους ύψους 1,2 εκ. ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών των υπαλλήλων τους,  στην επίτευξη των εταιρικών στόχων.
Παράλληλα, η εταιρεία, αποφάσισε να κατανείμει κονδύλι 300.000 ευρώ για τους εργαζόμενους που αποκτούν παιδιά αλλά και για αυτούς που ήδη έχουν.
Στην ίδια εκδήλωση η διοίκηση της εταιρείας απένειμε τιμητικές πλακέτες και χρηματικά βραβεία ύψους 150.000 ευρώ σε 25 κτηνοτρόφους- προμηθευτές της που διακρίθηκαν στην παραγωγή γάλακτος, με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια.
Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας περιλάμβανε πέντε φλουριά τα οποία αντιστοιχούν σε 500 ευρώ για κάθε τυχερό.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΛΟΓΑΚ,  η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. αποτελεί τον μεγαλύτερο εισκομιστή ποσοτήτων Ελληνικού γάλακτος το οποίο συλλέγει καθημερινά από 1.700 Έλληνες παραγωγούς.
 
Πηγή Φωτό.  kosmoslarissa.gr

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ