{ Τελευταία νέα }

Γουχάν Κίνα: Aγνοούνται τα ίχνη γιατρού που προειδοποιούσε για τον κορωνοϊό


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Γουχάν Κίνα: Aγνοούνται τα ίχνη γιατρού που προειδοποιούσε για τον κορωνοϊόAγνοούνται τα ίχνη γιατρού που προειδοποιούσε για τον κορωνοϊό

Μία Κινέζα γιατρός που ισχυρίστηκε ότι οι προϊστάμενοί της προσπάθησαν να αποκρύψουν τις έγκαιρες προειδοποιήσεις σχετικά με τους κοροναϊούς φαίνεται ότι έχει εξαφανιστεί .
 
Η γιατρός Αϊ Φεν,  είχε επισημάνει περιπτώσεις ασθένειας σε συναδέλφους της στο Κεντρικό Νοσοκομείο του Wuhan, οκτώ από τις οποίες δεν αναγνωρίστηκαν, όπως δήλωσε το Radio Free Asia (RFA).
 
Η γιατρός Ai, ο οποίος είναι επικεφαλής του τμήματος έκτακτης ανάγκης, σε νοσοκομείο της Γουχάν αγνοείται. "Μόλις πριν από δύο εβδομάδες η επικεφαλής της έκτακτης ανάγκης στο κεντρικό νοσοκομείο του Γουχάν μίλησε δημόσια, λέγοντας ότι οι αρχές είχαν σταματήσει αυτήν και τους συναδέλφους  της να προειδοποιήσουν τον κόσμο. Έχει πλέον εξαφανιστεί, τα ίχνη της είναι άγνωστα", μετέδωσε η εκπομπτή 60 minutes Australia.
 
Λίγο μετά την εκπομπή, η Ai φέρεται να δημοσίευσε ένα μήνυμα στη σελίδα της στην κινεζική ιστοσελίδα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης Weibo.
"Ενα ποτάμι. Μια γέφυρα. Ενας δρόμος. Μια κουδούνισμα ρολογιού ", διαβάστε τη θέση, σε συνδυασμό με μια φωτογραφία της πόλης του Wuhan.
Σχεδόν δύο εβδομάδες νωρίτερα, είχε δημοσιεύσει, "Σας ευχαριστώ για τη φροντίδα και την αγάπη σας. Είμαι καλά αυτή τη στιγμή και δουλεύω ακόμη ».
Tην Τετάρτη μοιράστηκε μια δημοσίευση με τίτλο "Happy April Fools Day", που δείχνει ότι φορούσε ένα εργαστηριακό παλτό και μάσκα, προφανώς στο χώρο εργασίας στο νοσοκομείο.
Ωστόσο,  το Radio Free Asia ανέφερε ότι οι κρατούμενοι στην Κίνα, είτε  ενημερώσουν τους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων τους,  σύμφωνα με τις εντολές των αρχών, είτε η αστυνομία μπορεί να το κάνει αφού έχουν πρόσβαση στις συσκευές τους.
 
Η Κίνα κατηγορείται ότι προσπάθησε να καλύψει την έκρηξη του κορωναϊού πριν την κλιμάκωση της κρίσης.
Πίσω στις 30 Δεκεμβρίου, ο Δρ Λι Βενλιάνγκ - ο οποίος συνεργάστηκε με την Αϊ και πέθανε στις αρχές Φεβρουαρίου - έστειλε μια προειδοποίηση πάνω από την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WeChat που συμβουλεύει τους συναδέλφους να φορούν προστατευτικά ρούχα για να αποφύγουν τη μόλυνση.
Με πληροφορίες από Nypost.com

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ