«Γραφής Έργα»

Με την υποστήριξη και την αρωγή της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ, ο εκδοτικός οίκος ΩΡΙΩΝΑΣ πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα εγχείρημα συλλογικού χαρακτήρα που θα απαρτίζεται από νεότερους λογοτέχνες και θα αναδεικνύει τις μοναδικές μορφές της ελληνικής γλώσσας και της σύγχρονης ελληνικής γραπτής έκφρασης.
Στον τόμο αυτό θα φιλοξενηθούν πρωτοεμφανιζόμενοι αλλά και διακεκριμένοι συγγραφείς. Το συλλογικό αυτό έργο θα φέρει τον τίτλο “Γραφής Έργα” και έχει σκοπό να αναδείξει τις ποικίλες λογοτεχνικές εκφράσεις που εμπεριέχονται στον πολιτισμό μας.
Από όλους τους υποψήφιους συμμετέχοντες θα επιλεχθούν τα έργα εκείνων τα οποία ταυτίζονται με την εκφραστική δυνατότητα νέων λογοτεχνικών φωνών και κοινωνικών προεκτάσεων, παρέχοντας σημαντικά μηνύματα στον αναγνώστη.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να δημοσιεύσουν είτε κείμενα πεζογραφίας είτε ποίησης με θέμα ελεύθερο. Τα κείμενα των συγγραφέων δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν συνολικά τις τέσσερις (4) σελίδες α4. Όλοι οι συμμετέχοντες θα εξεταστούν προσεκτικά ενώ ένας λογοτέχνης που θα διακριθεί μέσα από τον τόμο θα επιβραβευτεί από τις εκδόσεις Ωρίωνας με την έκδοση βιβλίου στο οποίο θα περιέχονται τα δικά του κείμενα.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στις εκδόσεις Ωρίωνας: 2310 534760, 6972 479669
e-mail: orionasbook@otenet.gr  info@orionasbooks.gr
http:// www.orionasbooks.gr

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως