Γράμμα στον  Άγιο Βασίλη

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Αγαπητέ  Άγιε  Βασίλη,
Καταρχήν θέλω να σου πω πως ήμουν ένα αγγελούδι το χρόνο που μας πέρασε. Ήμουν το πιο καλό κορίτσι σε όλο το γαλαξία! Φρόνιμο , πρόθυμο και υπάκουο! Μου αξίζουν το δίχως άλλο πολλά- πολλά δώρα!! Δε σε έχω δει ποτέ οπότε διατηρώ τις επιφυλάξεις μου σχετικά με το αν υπάρχεις ή όχι , αλλά αν υπάρχουν ευαίσθητοι και ρομαντικοί άντρες , τότε ίσως να υπάρχεις κι εσύ.
Και αν υπάρχεις, μου αρέσεις γιατί είσαι ακομπλεξάριστος… Σε έναν κόσμο που λατρεύει το six pack , εσύ έχεις κοιλίτσα(sic) και φοράς τα ίδια ρούχα εδώ και χρόνια. Μία στολή πλύνε – βάλε. Επιμένεις να κυκλοφορείς με έλκηθρο , που όσο να πεις ένα κρύο το τρως έτσι όπως μπάζει από παντού και εγώ τους εκτιμώ τους ανθρώπους –pardon– αγίους που σέβονται το περιβάλλον.
Που λες Βασίλη μου, (μου επιτρέπεις το ενικό φαντάζομαι, εφόσον τόσα χρόνια μου κουβαλιέσαι στο σπίτι αξημέρωτα και μάλιστα ενώ είμαι νεγκλιζέ), φέτος δε θέλω να σου ζητήσω να μου φέρεις κάτι. Για να είμαι ακριβής , θέλω να μου πάρεις μερικά πράγματα. Ξεκινάω λοιπόν:
Θέλω να με απαλλάξεις από μερικές λευκές τρίχες που εσχάτως έκαναν την εμφάνιση τους στο άλλοτε εβένινο κεφαλάκι μου, από δυο ρυτίδες που είμαι σίγουρη πως έχω ανάμεσα στα φρύδια αν και όλοι επιμένουν πως είναι η ιδέα μου και από 5 κιλάκια που έχουν μπαστακωθεί εκεί που δε θα έπρεπε και με δαιμονίζουν κάθε φορά που φοράω κάτι πολύ στενό. Επειδή όπως προείπα όμως, είμαι ένας άγγελος δε θα ζητήσω πράγματα μόνο για μένα. Θέλω να πάρεις από την πόλη μου αυτή την ξενερωτίλα που τη σκεπάζει, να σταματήσει ο κόσμος να κάθεται στριφνός και σοβαροφανής στα μπαρ, να εκλείψουν οι ηλίθιες γκόμενες και οι κακομαθημένοι άντρες, να σταματήσει ο κόσμος να λέει παπαριές και ενώ λέει ναι εννοεί όχι και όταν λέει μέρα εννοεί νύχτα. Ακόμη θέλω να σταματήσει ο καφές να κοστίζει μισό μεροκάματο και τα ποτά να μην είναι μπόμπες !
Επίσης θέλω να πλέον ο δήμαρχος να μην φωταγωγεί κάθε νύχτα το νέο δημαρχείο σα να είναι κρουαζιερόπλοιο έτοιμο να σαλπάρει ( το οποίο δε μου αρέσει, αλλά τώρα το έχτισαν , δε γίνεται να το εξαφανίσεις) και να μειωθούν κι άλλο τα δημοτικά τέλη.
Δε θα σε κουράσω για πολύ ακόμα γλυκούλι μου, θέλω ακόμα να πάρεις μαζί σου φεύγοντας όλους τους πρώην μου γιατί δεν έχω μπάρα να αράξω . Ξεφυτρώνουν από παντού σαν μανιτάρια και θα μου βγει καμιά ώρα το side car από τη μύτη. Καθόλου σικ για μια κυρία σαν εμένα αφενός , αφετέρου έχω αρχίσει να φοβάμαι πως θα τα φτιάξω με κανέναν δεύτερη φορά γιατί δε θα τον θυμάμαι.
Α! και κάτι τελευταίο, θα ήθελα να πάρεις και την γκόμενα του David Gandy μαζί σου και να μείνει αυτός μπουκάλα και να πέσει στα μωσαϊκά για πάρτη μου .
Αυτά που λες αγαπημένε Βασίλη. Θα περιμένω να δω αν θα μου κάνεις αυτά τα δώρα που σου ζήτησα φέτος. Αν όχι, στο λέω από τώρα να το ξέρεις: του χρόνου θα τάξω μια black forest στον Άγιο Φανούρη , που έχω ακούσει πως είναι πολύ αποτελεσματικός. Ό,τι του ζητήσεις, σου λέει, το βρίσκεις άμεσα.

Φιλιά, Χριστίνα.

glosscristin@gmail.com

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως