Γυναίκα «καρφώνει» τη γάτα της ως κλέφτρα και δίνει πίσω τα... κλοπιμαία

Υπάρχει μια διαβόητη διαρρήκτης-γάτα στο Όρεγκον των ΗΠΑ και το όνομά της είναι Esme. Η… δράστις έκλεβε μικροαντικείμενα, όπως γάντια και μάσκες προσώπου, από γειτονικά γκαράζ και τα έφερνε στο σπίτι ως δώρα για την ιδιοκτήτριά της, την Kate Felmet. Αν και η Felmet εκτιμά την καλοπροαίρετη χειρονομία, ξέρει επίσης ότι η κλοπή είναι λάθος. Έτσι, αποφάσισε πρόσφατα να αποκαλύψει ότι η γάτα της είναι κλέφτρα και κάλεσε τους γείτονές της να έρθουν και να πάρουν πίσω τα… κλοπιμαία.

Η Felmet έβαλε μια πινακίδα ζωγραφισμένη στο χέρι στο γκαζόν της με τις λέξεις: «Η γάτα μου είναι κλέφτρα. Πάρτε αυτά τα αντικείμενα αν είναι δικά σας.” Η πινακίδα περιελάμβανε επίσης μια εικονογράφηση της Esme της γάτας-απατεώνα με ένα γάντι στο στόμα της. Δίπλα στην πινακίδα, η Felmet έβαλε όλα τα αντικείμενα που είχαν κλαπεί σε ένα συρμάτινο σκοινί.

Αν και η Felmet ντρόπιασε δημόσια τη γάτα της, η Εσμέ δεν δείχνει τύψεις. Είναι περήφανη για τη λεηλατημένη συλλογή αγαθών της. Η Felmet αποκαλύπτει , «Όταν τα φέρνει, έρχεται στην κερκόπορτα και ουρλιάζει, σαν “Γουουουαρ!” μέχρι να έρθω και να της πω ότι έκανε καλή δουλειά».

με πληροφορίες από mymodernmet.com

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως