Site icon Cityportal.gr

Γυναικοκτονία – Καβάλα: «Ελάτε έχω κάνει κακό στη σύζυγό μου»

Περιπολικό

Άλλη μία γυναικοκτονία ήρθε να προστεθεί στην αιματοβαμμένη λίστα. Η δολοφονία έγινε τα μεσάνυχτα προς ξημερώματα Παρασκευής 6/5, αυτή την φορά στις Πηγές του Δήμου Νέστου Καβάλας.

Ο δράστης, ένας 55χρονος, κάλεσε τη νύχτα την Αστυνομία και είπε «ελάτε έχω κάνει κακό στη σύζυγό μου». Αστυνομικοί έσπευσαν στο φαρμακείο της άτυχης 43χρονης φαρμακοποιού και βρήκαν εκεί τον δράστη αιμόφυρτο και το θύμα χωρίς τις αισθήσεις του πεσμένο στο πάτωμα.

Κάλεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στο Νοσοκομείο της Καβάλας διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από την πρώτη εικόνα που έχουν οι Αρχές ο δράστης ενδεχομένως στραγγάλισε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πλήττοντας τον εαυτό του σε διάφορα σημεία του σώματός του με αιχμηρό αντικείμενο, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Μεταφέρθηκε και ο ίδιος στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ αναμένεται να του ληφθεί κατάθεση για τα γεγονότα.

Όπως όλα δείχνουν προηγήθηκε τσακωμός με την σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών τους 6 και 10 ετών αντίστοιχα και στη συνέχεια την σκότωσε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι φέρεται να είχε συχνά έντονους τσακωμούς.

Αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή στο θύμα για να διαπιστωθεί οι ακριβείς συνθήκες θανάτου της και έρευνα διεξάγεται από την Ασφάλεια Καβάλας για να διαπιστωθούν πλήρως οι λόγοι και οι συνθήκες του περιστατικού.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Έκλεβε τα στοιχεία προπληρωμένων καρτών

Exit mobile version