{ Τελευταία νέα }

Γυναικολόγος σε νοσοκομείο της Ρόδου ασελγούσε σε ασθενείς του

17 μηνύσεις έως τώρα εις βάρος του γυναικολόγου


Κατηγορίες: Ελλάδα

Γυναικολόγος σε νοσοκομείο της Ρόδου ασελγούσε σε ασθενείς τουΔεκαεφτά μηνύσεις έως τώρα σε γυναικολόγο μαιευτήρα νοσοκομείου της Ρόδου, για ασελγείς πράξεις σε εξεταζόμενες γυναίκες.

Σοκάρει η είδηση του γυναικολόγου μαιευτήρα από την Ρόδο, ο οποίος ασελγούσε σε ανυπεράσπιστες γυναίκες κατά την διάρκεια της  ιατρικής τους εξέτασής. Έως τώρα έχουν κατατεθεί δεκαεφτά μηνύσεις εις βάρος γυναικολόγου-μαιευτήρα από  γυναίκες που έπεσαν θύματα των ακόλαστων ορέξεων του.

Οι τέσσερις νέες μηνύσεις, από τρεις ημεδαπές γυναίκες και από μία αλλοδαπή ( Βρετανίδα) ανέβασαν τον αριθμό των μηνύσεων από τις 14 στις 17. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μίας εκ των τεσσάρων γυναικών, ο γυναικολόγος ασέλγησε πάνω της ενώ η γυναίκα βρισκόταν στον όγδοο μήνα της κυήσεώς της και μάλιστα σε δίδυμα. 
Οι μηνύσεις υποβλήθησαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Ρόδου και  αφορούν τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και εξύβρισης.
 
Τί καταγγέλει η Βρετανίδα
 Οπως αναφέρει η Βρετανίδα, στις 3η Ιουνίου του  2020 είχε κλείσει ραντεβού στο νοσηλευτικό ίδρυμα με τον μηνυόμενο γυναικολόγο για ένα γυναικολογικό τσεκ απ. Κατά την διάρκεια της εξέτασης, ο ιατρός προχώρησε σε θωπείες της γεννετήσιας περιοχής που δεν παρέπεμπαν σε ιατρική εξέταση, ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε ερωτική έξαψη.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ