{ Μουσική }

Η Αλεξάνδρα Γκράβας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

παρουσιάζει το νέο της πρόγραμμα #discoveries


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Η Αλεξάνδρα Γκράβας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Δωρεάν

Χώρος: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου - Παραλία, 54646
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Αλεξάνδρα Γκράβας, Alexandra Gravas
Πότε: 03/05/2019
Ώρα έναρξης: 21:00

Η Αλεξάνδρα Γκράβας παρουσιάζει το νέο της πρόγραμμα #discoveries και στην Θεσσαλονίκη. Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει στα πέρατα του κόσμου.

Η Αλεξάνδρα Γκράβας παρουσιάζει το νέο της πρόγραμμα #discoveries και στην Θεσσαλονίκη. Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει στα πέρατα του κόσμου.
«Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι ψυχής», όπως το ονομάζει η ίδια με τραγούδια «σαν μικρά πολύτιμα πετράδια», τα οποία ερμηνεύει σε έξι διαφορετικές γλώσσες: ισπανικά, ελληνικά, κινέζικα, αραβικά, γερμανικά και γαλλικά. Μία πολυπολιτισμική βραδιά που περιλαμβάνει τραγούδια από τα μουσικά ταξίδια της σε διάφορα σημεία του πλανήτη.
Μια αληθινή μουσική εξερεύνηση που στόχο της έχει να ανοίξει τους ορίζοντες μας και να μας πει τελικά ότι η μελωδία πάει πέρα από τα σύνορα των κρατών, διευρύνει τα όρια και γεφυρώνει διαφορετικές κουλτούρες.
Αλλά όχι μόνο! Η διεθνής μεσόφωνος θα ερμηνεύσει και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών όπως και αγαπημένες μελωδίες των Κουρτ Βάιλ, Βαγγέλη Παπαθανασίου και Μικρασιάτικα σε απρόσμενες προσεγγίσεις με τη σφραγίδα της.
Την ερμηνεύτρια θα πλαισιώσουν οι κορυφαίοι σολίστ: Πέτρος Μπούρας πιάνο, Δημήτρης Κουζής βιολί και Γιάννης Γιοβάνος τσέλο.

Έρχομαι στην πόλη μου! Φίλοι μου στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, καλεσμένη της ΕΡΤ 3 θα σας παρουσιάσω το πρόγραμμα μου #discoveries, 3 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης! Η χαρά μου ΜΕΓΑΛΗ!
Alexandra Gravas

ALEXANDRA GRAVAS: #DISCOVERIES

Διοργάνωση: ΕΡΤ Α.Ε.
Παρασκευή  03 Μαΐου 2019 στις 21:00 
στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
(ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ Μ2)

Η είσοδος είναι ελεύθερη με αριθμημένες προσκλήσεις που διατίθενται από το κτίριο του Ρ.Σ.Μ της ΕΡΤ3 (Αγγελάκη 14) και το κτίριο της Διοίκησης (Αγγελάκη 2), τις καθημερινές από τις 10:00 έως τις 14:00.


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ