Site icon Cityportal.gr

H αλήθεια για την εκπομπή της Μαλέσκου – Οι διορθωτικές κινήσεις που θα γίνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγρια «κόντρα» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ που υποστήριζε πως το μέλλον του «Love it» είναι αβέβαιο και πως ο ΣΚΑΪ σκέφτεται μέχρι και το «κόψιμο» της εκπομπής. Στην έναρξη της εκπομπής της η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου με πολύ αιχμηρό τρόπο, διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες για κόψιμο του «Love it».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Γιώργο Σκρομπόλα, διευθυντή του www.zappit.gr, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΙ σκοπεύει να κάνει διορθωτικές κινήσεις στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Μία από αυτές έχει ήδη πραγματοποιηθεί και έχει να κάνει με το περιεχόμενο της εκπομπής, που πλέον έχει και ενότητα επικαιρότητας.

Η άλλη πρόταση που έχει πέσει «στο τραπέζι», είναι η μερική αλλαγή της ώρας.

Αντί για δώδεκα, η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου να ξεκινάει 11,30, ώστε να παίρνει «πάσα» από τους Αταίριαστους, και η εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου να πάει μετά τη Μαλέσκου.

«Η Κατερίνα Καινούργιου θεωρώ ότι ενοχλήθηκε κυρίως από το ότι η Ιωάννα Μαλέσκου δεν κατέβασε καν το τζάμι στο αυτοκίνητο για να κάνει κάποια δήλωση. Νομίζω ότι αυτό πείραξε την Κατερίνα αρκετά», σχολίασε ακόμα ο Γιώργος Σκρομπόλας.

Exit mobile version