{ Τελευταία νέα }

H ανακοίνωση OPEN για την παραίτηση του Δημήτρη Μιχαλέλη

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

H ανακοίνωση OPEN για την παραίτηση του Δημήτρη ΜιχαλέληΑνακοίνωση εξέδωσε το OPEN για την παραίτηση του Δημήτρη Μιχαλέλη

Aνακοίνωση εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN αναφορικά με την παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων Δημήτρη Μιχαλέλη. 
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων Δημήτρη Μιχαλέλη. Το OPEN τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία και την προσφορά του στον τομέα Ενημέρωσης του σταθμού και του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά του βήματα.
 
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης 1 Απριλίου, ο Δηµήτρης Μιχαλέλης, γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενηµέρωσης του OPEN, πήρε θέση για τις εικόνες συνωστισμού που προβλήθηκαν από τη Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη, στην εκπομπή «Open Eλλάδα», και την αμφισβήτηση πολλών για το αν είναι πραγματικές.   
Δεδομένο που σίγουρα το OPEN θα το χρησιμοποιήσει υπέρ του, είναι ότι και η ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr που είναι επισήμως η αρμόδια για να ερευνά για ψευδής ειδήσεις και απάτες στο διαδίκτυο, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι: Το βίντεο που προβλήθηκε στο OPEN στις 30-3-2020 ήταν πραγματικό ζωντανό (live) ρεπορτάζ. Η λήψη ζουμ δημιούργησε εικόνα πυκνότητας.
Ο ισχυρισμός ότι το βίντεο είναι κατασκευασμένο είναι ψευδής.
 
 
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ