{ Τελευταία νέα }

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την παρέμβαση στην ταινία ''Τζόκερ''


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την παρέμβαση στην ταινία  ''Τζόκερ''Ανακοίνωση σχετικά με την παρέμβαση αστυνομικών σε κινηματογραφικές αίθουσες, όπου προβαλλόταν η ταινία ''Τζόκερ'', εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Ανακοίνωση σχετικά με την παρέμβαση αστυνομικών σε κινηματογραφικές αίθουσες, όπου προβαλλόταν η ταινία ''Τζόκερ'', εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.
 
H ΕΛΑΣ διαψεύδει τους ισχυρισμούς πως επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.):
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
"Ανακοινώνεται ότι χθες (Κυριακή, 20-10-2019) και προχθές (Σάββατο, 19-10-2019), μετά από καταγγελίες υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για παρουσία ανηλίκων σε κινηματογραφικές αίθουσες σε Μαρούσι και Κυψέλη, όπου προβαλλόταν ταινία που έχει χαρακτηριστεί ως ακατάλληλη για ανηλίκους, αστυνομικοί από τα Αστυνομικά Τμήματα Αμαρουσίου και Πατησίων αντίστοιχα, μετέβησαν στους κινηματογράφους και επελήφθησαν των καταγγελιών.
Αναφορές για παρουσία αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα".
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ