{ Τελευταία νέα }

H ανακοίνωση του Νοσοκομείου για το μικρό αγοράκι που μεταφέρθηκε από παιδικό σταθμό άσφυγμο και απνοϊκό

 

Κατηγορίες: Τελευταία νέα

H ανακοίνωση του Νοσοκομείου για το μικρό αγοράκι  που μεταφέρθηκε από παιδικό σταθμό άσφυγμο και απνοϊκόΑνακοίνωση για τα αποτελέσματα των απεικονιστικών εξετάσεων του 2,5 ετών αγοριού που έχασε τη ζωή του λίγες ημέρες πριν, εξέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Παίδων ''Η Αγία Σοφία''.

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των απεικονιστικών εξετάσεων του 2,5 ετών αγοριού που έχασε τη ζωή του λίγες ημέρες πριν, εξέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Παίδων "η Αγία Σοφία".
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν της Διοίκησης του Παίδων "η Αγία Σοφία" το νήπιο, ηλικίας περίπου 2,5 ετών διεκομίσθη στο νοσοκομείο μέσω του ΕΚΑΒ  στις 4/10/19, "άσφυγμο και απνοϊκό". Διασωληνώθηκε και μετά από 20 καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ανέκτησε αυτόματη κυκλοφορία.
 
Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ανακοίνωση, μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για περαιτέρω αντιμετώπιση. Από την πρώτη αξονική τομογραφία εγκεφάλου που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκαν ισχαιμικές αλλοιώσεις. Τις επόμενες ώρες ανέπτυξε εγκεφαλικό οίδημα το οποίο αντιμετωπίστηκε τόσο φαρμακευτικά όσο και χειρουργικά από την Nευροχειρουργική Kλινική με τη διενέργεια άμφω αποσυμπιεστικής κρανιεκτομής.
Παρά την πλήρη υποστήριξη όλων των συστημάτων φαρμακευτικά και μηχανικά το νήπιο παρουσίασε συνεχή επιδείνωση και κατέληξε στις 14.10.2019.
Μεταφέρθηκε για τη διενέργεια νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.
Οι γονείς εικάζουν ότι το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι, πέφτοντας από καρέκλα στον παιδικό σταθμό.
 

 

 
    
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ