{ Εκπαίδευση }

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την έναρξη των μαθημάτων στις 9.00

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την έναρξη των μαθημάτων στις 9.00Σε απάντηση ανακοίνωση προέβη το υπουργείο Παιδείας αναφορικά με τα δημοσιεύματα για την έναρξη των μαθημάτων στις 9:00 το πρωί, τονίζοντας ότι «Περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα το πόρισμα της επιστημονικής επιτροπής».
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας:
 
Με αφορμή δημοσιεύματα ιστοσελίδων που βασίζονται σε δήθεν οριστική απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου για έναρξη των μαθημάτων στις 9 το πρωί το Υπουργείο, επισημαίνει:
 
Η ερώτηση του δημοσιογράφου κατά τη συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη ήταν  εάν θα ισχύσει το κουδούνι στις 9:00 στα σχολεία από Σεπτέμβριο.
 
Η απάντηση του Υπουργού στη ερώτηση ήταν σαφής: «Περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα το πόρισμα της επιστημονικής επιτροπής».
 
Συνεπώς,σε καμία οριστική απόφαση δεν αναφέρθηκε στην απάντηση του ο υπουργός, όπως ψευδώς γράφτηκε.  Συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ έσπευσαν  όχι μόνο  να πάρουν θέση αλλά και να ασκήσουν κριτική για μια δήλωση που ποτέ δεν έγινε.
 
 Η συγκεκριμένη σκέψη που εξαγγέλθηκε κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, δεν μπορεί  να οριστικοποιηθεί εάν δεν προηγηθεί, όπως έχει πολλές φορές δηλώσει ο κ.Γαβρόγλου, η επιστημονική τεκμηρίωση από την επιτροπή που μελετά το θέμα και, φυσικά, η διαβούλευση με την εκπαιδευτική κοινότητα και τους εκπροσώπους της.
 
 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___