Η Anifa Mvuemba παρουσίασε την κολεξιόν της με εικονικά μοντέλα σε επίδειξη μόδας και εντυπωσίασε. Βίντεο

Η Anifa Mvuemba παρουσίασε την κολεξιόν της με εικονικά μοντέλα σε επίδειξη μόδας και εντυπωσίασε. Βίντεο

«Επίδειξη μόδας»…. μας έρχονται στο μυαλό φώτα, φλας της κάμερας, μουσική και – φυσικά – μια παρέλαση hot μοντέλων. 
Οι επιδείξεις μόδας έχουν προχωρήσει πολύ από τότε που ο Άγγλος σχεδιαστής Charles Frederick Worth χρησιμοποίησε ζωντανά μοντέλα τη δεκαετία του 1860 αντί μανεκέν.
Από την αρχή της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης έως τις εκδηλώσεις με κόκκινο χαλί, η μόδα έχει γίνει κάτι περισσότερο από απλώς ρούχα.
 
Το 2020 έφερε μια παγκόσμια πανδημία που έχει σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις, με τις περισσότερες να αναβάλλονται επί μακρόν…
Η 29χρονη Anifa Mvuemba που κατέχει τη μάρκα μόδας Hanifa, έπρεπε να παρουσιάσει το έργο της στη φετινή εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, όταν τέθηκαν σε ισχύ οι κανονισμοί κλειδώματος, αναγκάστηκε να πει αντίο…στη διοργάνωση.
Οχι όμως οριστικά….Πριν από τρία χρόνια, η Mvuemba χρησιμοποίησε μια εταιρεία που συνεργάζεται με το Computer Aided Design (CAD) και το λογισμικό κινούμενων σχεδίων για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των σχεδίων της. Κατά την περίοδο της πανδημίας σκέφτηκε το πώς θα μπορούσε να εφαρμόσει αυτό στη μόδα.
Ετσι  η Mvuemba ανέπτυξε την ιδέα μιας τρισδιάστατης επίδειξης μόδας.
 
Τον Μάιο, η Mvuemba εξέπληξε τον κόσμο με την εικονική επίδειξη μόδας της, παρουσιάζοντας τα ρούχα της που φάνηκαν να φοριούνται από «αόρατα» μοντέλα στο διάδρομο.
Ηταν τρομακτικό αλλά καινοτόμο. Δειτε το εντυπωσιακό βίντεο
 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως