{ Τελευταία νέα }

Η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου ξεκίνησε την θεραπεία κατά του καρκίνου

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Πρεζεράκου στο Facebook

 

Κατηγορίες: Επώνυμοι

 Η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου ξεκίνησε την θεραπεία κατά του καρκίνουΗ Έρρικα Πρεζεράκου με ανάρτησή της στο facebook ευχαρίστησε από καρδιάς όλο τον κόσμο για την άγάπη και την υποστήριξή τους στο πρόβλημα υγείας της ανιψιάς της.

Η  περιπέτειας της υγείας της μικρής ανιψιάς της Έρρικας Πρεζεράκου, έχει συγκινήσει πλήθος κόσμου, όπως φαίνεται και από τις χιλιάδες αναρτήσεις  συμπαράστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η 7χρονη Αναστασία, λίγο πριν από τα γενέθλιά της, διεγνώσθη με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου.
 
Οι γιατροί έδιναν στο παιδί έξι μήνες ζωής, ωστόσο οι γονείς της βρήκαν μια κλινική στο Χιούστον του Τέξας με μεγάλη εξειδίκευση πάνω σε αυτή την ασθένεια.
 
Σύσσωμος ο κόσμος του διαδικτύου κινητοποιήθηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν 700.000 ευρώ που απαιτούνται για το ταξίδι και τη θεραπεία.
 
Η θεία της Έρρικα Πρεζεράκου απηύθυνε δημόσια έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει και τελικά τα χρήματα συγκεντρώθηκαν και η μικρή Αναστασία πραγματοποίησε το ελπιδοφόρο ταξίδι.
 
Η Έρρικα Πρεζεράκου με ανάρτησή της στο facebook ευχαρίστησε από καρδιάς όλο τον κόσμο για την άγάπη και την υποστήριξή τους:
 
«Η Αναστασία ξεκίνησε θεραπεία... και το οτι βρίσκεται εκεί το οφείλει στα κύματα αγάπη σας...στην φροντίδα σας και στην προσευχή σας..
Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια πια...  Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ηλιόλουστα πλάσματα .. #prayforourstrongfairy#supportAnastasia», έγραψε, σε ανάρτησή της στο Facebook, η Έρρικα Πρεζεράκου. 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ