{ Τελευταία νέα }

Η Βουλγαρία στέλνει στρατιώτες στα σύνορα με την Τουρκία για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Η Βουλγαρία στέλνει στρατιώτες στα σύνορα με την Τουρκία για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροώνΗ Βουλγαρία στέλνει στρατιώτες στα σύνορα με την Τουρκία για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών

Η Βουλγαρία, έχει σκληρύνει τους ελέγχους της κατά μήκος των συνόρων της με τη χώρα από το πρωί της Παρασκευής.
Ο υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας Κράσιμιρ Καρακάτσανοφ δήλωσε την Παρασκευή ότι η Σόφια είναι έτοιμη να στείλει χίλια στρατιώτες και στρατιωτικό εξοπλισμό στα σύνορά της με την Τουρκία σε μια προσπάθεια να σταματήσει η ξαφνική εισροή προσφύγων και μεταναστών που θέλουν να περάσουν στην ΕΕ από την Τουρκία .
Η βουλγαρική αστυνομία στα σύνορα έχει ήδη σταματήσει την εισροή από πρόσφυγες και μετανάστες από την Τουρκία μετά την τελευταία απόφαση της Άγκυρας επιτρέψει τη διέλευση των προσφύγων από τη Συρία στην Ευρώπη, σε μια σαφή προσπάθεια να εκβιάσουν τις Βρυξέλλες και να πάρουν ό, τι θέλει στη Συρία.
 
Οι βουλγαρικές αρχές δήλωσαν ότι δεν θα δεχτούν τη μαζική εισροή μεταναστών που προέρχονται από την Τουρκία στην επικράτειά τους. Το βαλκανικό έθνος μοιράζεται συνολικό μήκος περίπου 300 χιλιομέτρων (186 μίλια) με την Τουρκία.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ