Η Didi Shudesh στο Κέντρο των Brahma Kumaris στην Τσιμισκή

Η Didi Shudesh στο Κέντρο των Brahma Kumaris στην Τσιμισκή

Από 28/9 μέχρι και 30/9 θα επισκεφθεί το Κέντρο της Θεσσαλονίκης  η Didi Shudesh, η οποία ανήκει στον Οργανισμό των Brahma Kumaris εδώ και πενήντα χρόνια. Η πολυετής αφοσίωση της σ αυτό το πνευματικό μονοπάτι και πολλές άλλες ιδιαιτερότητες που την χαρακτηρίζουν την έχουν αναδείξει σαν μια πολύ σημαντική Συντονίστρια, Ομιλήτρια και Παρουσιάστρια.
Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα της και σας συνιστούμε να μην χάσετε καμιά ευκαιρία να την συναντήσετε καθώς επίσης να δώσετε την ίδια ευκαιρία σε φίλους και γνωστούς σας για την Ομιλία που θα γίνει την Δευτέρα:
 
Δευτέρα 28/9  Ομιλία στην αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Κεντρικού Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, Βασιλέως Γεωργίου 1.
Θέμα: «ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ- ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ
Στις 18.15΄Πρωινό μάθημα στο Κέντρο 06.00-06.30 διαλογισμός 06.30-07.30 μάθημα
 
Τρίτη 29/9 Πρωινό μάθημα στο Κέντρο 06.00-06.30 διαλογισμός 06.30-07.30 μάθημα Απόγευμα 18.30.Η Γιορτή RAKHI
 
Τετάρτη 30/9 Πρωινό μάθημα στο Κέντρο 06.00-06.30 διαλογισμός 06.30-07.30 μάθημα Πρωινό 08.00- 09.00 Συναντήσεις και συνέντευξη στην TV 09.00- 12.00 Αναχώρηση για αεροδρόμιο στις 13.15

Sister Sudesh
Γεννήθηκε στην Βόρια Ινδία το 1942, από πολύ μικρή είχε σκοπό να ακολουθήσει ένα πνευματικό μονοπάτι και να υπηρετήσει την ανθρωπότητα.
Απ τη νεαρή της ηλικία φάνηκαν οι ικανότητες της να διδάξει, όταν κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις την έκαναν διευθύντρια σ ένα σχολείο θηλέων μόλις στα 16 της χρόνια. Η Didi Sudesh είχε μια μοναδική ικανότητα να ξεπεράσει την διαφορετικότητα των πολιτισμών κα να υπηρετήσει σαν μια γέφυρα ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση. Για περισσότερα από 50 χρόνια η  Didi Sudesh  είναι μια εξαιρετική ομιλήτρια, δασκάλα και παρουσιάστρια στην τηλεόραση για θέματα διαλογισμού και πνευματικότητας. Η γνώση και η κατανόηση του νοήματος πίσω από τις αρχαίες Ινδικές γραφές είναι βαθιά και η ικανότητα της να πηγαίνει τους ανθρώπους στο βάθος και στην αναζήτηση της βαθύτερης πνευματικής αλήθειας σε ένα δευτερόλεπτο είναι μοναδική. Συμμετείχε σε Διεθνείς Διασκέψεις, παρουσίασε Σεμινάρια και έκανε ομιλίες σε περισσότερα από 80 κράτη στον κόσμο. 
 
Το 1974 εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο για να βοηθήσει στην ίδρυση του πρώτου παραρτήματος του Παγκόσμιου αυτού Οργανισμού. Σήμερα η βάση της είναι στη Γερμανία και είναι η συντονίστρια σε πολλά Ευρωπαϊκά Κέντρα των Brahma Kumaris. 
 
“ Το να ζει κανείς μια πνευματική ζωή σημαίνει  να ζει μια φυσιολογική ζωή, γιατί σε αντίθεση με την σωματική μας φύση και τις καταστάσεις, όλοι είμαστε, στον πυρήνα μας, πνευματικά όντα”, λέει η Didi Sudesh. Αναγνωρίζοντας αυτή την έμφυτη της πνευματικότητα αφιέρωσε τη ζωή της για να βοηθήσει και τους άλλους να συνειδητοποιήσουν το ίδιο κι έτσι να βάλουν το θεμέλιο για μια ζωή ευτυχισμένη, ελεύθερη από  stress ανεξάρτητα από τις καταστάσεις ! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως