Η ΔραμΟΙΝΟγνωσία 2018 έφτασε και η ομάδα μας σας περιμένει με πολλή χαρά!

Η ΔραμΟΙΝΟγνωσία 2018 έφτασε και η ομάδα μας σας περιμένει με πολλή χαρά!

Η NICO LAZARIDI σας προσκαλεί στην ΔραμΟΙΝΟγνωσία 2018

Η NICO LAZARIDI συμμετέχει δυναμικά στην ΔραμΟΙΝΟγνωσία 2018 με πλήθος εκδηλώσεων.
Για δύο ημέρες, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαΐου, το οινοποιείο CH TEAU NICO LAZARIDI ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται το οινόφιλο κοινό όλων των ηλικιών!
 
Ελάτε να δείτε από κοντά το Οινοποιείο, στην τοπική κοινότητα Αγοράς στη Δράμα, να γνωρίσετε τους ανθρώπους του, να δοκιμάσετε τα εκλεκτά κρασιά του δραμινού αμπελώνα και να θαυμάσετε από κοντά τα έργα τέχνης που διακοσμούν τις ετικέτες  του Μαγικού Βουνού. Η BMW ΑΦΟΙ Ιωαννίδη θα μας συντροφεύει παρουσιάζοντας τα τελευταία ηλεκτρικά και Plug – in υβριδικά μοντέλα του BMW group.
 
Από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα μπορείτε να ξεναγηθείτε σε όλους τους χώρους του οινοποιείου και να πάρετε μέρος σε οινικές δοκιμές. Μετά τη δύση του ηλίου, το σκηνικό αλλάζει με μουσικές εκδηλώσεις και γευστικές εκπλήξεις!
 
Το Σάββατο 26 Μαΐου, ο George Gakis and the Troublemakers θα ροκάρουν για τους φίλους της Nico Lazaridi  και την Κυριακή το γιορτινό διήμερο κλείνει με Wine Cocktail Party!
 
Όλο το διήμερο μπορείτε να αγοράζετε τα αγαπημένα σας κρασιά και να επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές που θα έχουμε αποκλειστικά για το διήμερο της ΔραμΟΙΝΟγωσίας 2018!
 
Αναλυτικά οι εκδηλώσεις του διημέρου:
 
Η ΔραμΟΙΝΟγνωσία 2018 έφτασε και η ομάδα μας σας περιμένει με πολλή χαρά!
 
Château Nico Lazaridi
 
Το πρόγραμμα για το διήμερο 26 & 27 Μαΐου έχει ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, ροκ συναυλία, wine cocktail party , παρουσίαση της υβριδικής τεχνολογίας  της BMW, αγώνα δρόμου 12 χλμ, ειδικές τιμές σε αγαπημένες ετικέτες κ.α.
 
Διαβάστε το πρόγραμμα, διεκδικήστε προσκλήσεις δωρεάν εισόδου και κάντε εγκαίρως τις κρατήσεις σας για τις δράσεις που σας ενδιαφέρουν.
 
VIP ξεναγήσεις
 
Για τους οινόφιλους επισκέπτες αλλά κυρίως για μέλη του wine club ετοιμάσαμε 4 VIP ξεναγήσεις κλειστών γκρουπ των 8 ατόμων, οι οποίες θα περιλαμβάνουν λεπτομερή ξενάγηση στους χώρους του οινοποιείου και καθοδηγούμενη γευστική δοκιμή με συνοδεία επιλεγμένων εδεσμάτων σε διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του Οινοποιείου.
 
Πρόγραμμα VIP ξεναγήσεων
 
 Σάββατο: 12.00 & 16.00| Κυριακή: 12.00 & 16.00 | Διάρκεια: περίπου 90 λεπτά
 
Είσοδος: 10 ευρώ (δωρεάν μόνο για τα μέλη του wine club) | απαραίτητη κράτηση | θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
 
George Gakis and the Troublemakers
 
σε μια super classic rock συναυλία το Σάββατο 26 Μαΐου στις 20.30
 
O George Gakis & the Troublemakers το Σάββατο 26 Μαΐου στις 20.30, στο Château Nico Lazaridi
 
Ο Γιώργος Γάκης και οι Troublemakers έρχονται στο Chateau Nico Lazaridi για μια classic rock εμφάνιση που θα συζητηθεί.. Η εμπειρία τους στην ροκ σκηνή επιβεβαιώνεται αν σκεφτεί κανείς τις κορυφαίες εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα και τις πολυάριθμες support εμφανίσεις με θρυλικά ονόματα της διεθνούς rock σκηνής όπως οι Deep Purple, Whitesnake, Glenn Hughes, Dokken, Winger, Over the Rainbow κ.ά.
 
Είσοδος:  10 ευρώ |το εισιτήριο εισόδου περιλαμβάνει welcome drink, burger και κρασί|
Ώρα προσέλευσης : 20.00
Διεκδικήστε 4 διπλές προσκλήσεις* που διατίθενται μόνο στα μέλη του NLWC.
 
Wine Cocktail Party
 
Την Κυριακή 27 Μαΐου, στις 20.30, η  ΔραμΟΙΝΟγνωσία 2018 στην Nico Lazaridi κλείνει με Wine Cocktail Party και  τον DJ Angelo.S.
 
Ταλαντούχοι bartenders δίνουν άλλη μια διάσταση στα αγαπημένα μας κρασιά και δημιουργούν ευφάνταστα wine cocktails λίγο πριν την δύση του ηλίου, στο Château Nico Lazaridi στην Δράμα.
 
Είσοδος: ελεύθερη | Ώρα προσέλευσης : 20.15
 
2ο Drama Wine Trail
 
Το 2o Drama Wine Τrail περνάει από την Nico Lazaridi γύρω στις 11.20 την Κυριακή 27 Μαΐου. Οι δρομείς θα διανύσουν την κεντρική είσοδο του οινοποιείου και θα συνεχίσουν στην κάβα όπου ωριμάζουν –παλαιώνουν τα κρασιά του Δραμινού αμπελώνα. Η διαδρομή μέσα από τα αμπέλια του Château Nico Lazaridi θα τους οδηγήσει στο επόμενο οινοποιείο. Αν θέλετε να λάβετε μέρος σε ένα αναμφίβολα εναλλακτικό αγώνα δρόμου 12χλμ. ενημερωθείτε από την διοργανώτρια επιτροπή για όλες τις λεπτομέρειες
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6937093730 Ιορδάνης Τσεπεσίδης
6937465995 Κική Παπαζώτου
e-mail : winetraildrama@gmail.com
Κόστος συμμετοχής : 5 ευρώ*
 
*Τα έσοδα του 2ου Drama Wine Trail θα διατεθούν στο Σωματείο ΑΜΕΑ και τον Σύλλογο Παραπληγικών Νομού Δράμας.
 
Ξεναγήσεις & Γευστικές δοκιμές
 
με την συντροφιά της BMW ΑΦΟΙ Ιωαννίδη όλο το διήμερο
 
Ξεναγήσεις & Γευστικές δοκιμές όλο το διήμερο απο τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα
 
Όλο το διήμερο 26 &27 Μαΐου από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα θα μπορείτε να αγοράσετε τα αγαπημένα σας κρασιά και να επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές σε επιλεγμένες ετικέτες, να ξεναγηθείτε στους χώρους του οινοποιείου, να δοκιμάσετε τις ετικέτες του Δραμινού αμπελώνα και να δείτε από κοντά  την BMW ΑΦΟΙ Ιωαννίδη να παρουσιάζει τα τελευταία ηλεκτρικά και Plug – in υβριδικά του BMW group!
 
 
INFO:Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας δηλώστε συμμετοχή σε όποια δραστηριότητα θέλετε να λάβετε μέρος και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία.
 
Για δήλωση συμμετοχής στις VIP Ξεναγήσεις, στείλτε : VIP ξενάγηση, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ώρα και ημέρα στο marketing@nicolazaridi.gr
 
Για συμμετοχή στην κλήρωση για διπλή πρόσκληση στην συναυλία των George Gakis and the Troublemakers στείλτε : Ροκ συναυλία, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στο marketing@nicolazaridi.gr
 
Από σήμερα και ως την Κυριακή 27 Μαΐου μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και από το messenger του NLWINECLUB
 
Πληροφορίες – κρατήσεις:
marketing@nicolazaridi.gr |τ: 25210 82049 |κ: 6958002327