Η εμπειρία του Massage.Me  - το καλύτερο μασάζ που κάνατε ποτέ!

Η εμπειρία του Massage.Me - το καλύτερο μασάζ που κάνατε ποτέ!

Επιτέλους το μασάζ δεν είναι πια πολυτέλεια! Ανακαλύψαμε τέλειο μασάζ στον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και μάλιστα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!
Είναι το Massage.Me, ένα ιερό του σώματος και του πνεύματος: 
Ένα καταφύγιο όπου μετά από μια μέρα σκληρής δουλειάς ή εξαντλητικής περιπλάνησης στην πόλη μπορείς να αφήσεις όλα τα προβλήματα έξω από την πόρτα και να ανανεωθείς πλήρως. Ναι μιλάμε για μασάζ, ίσως το καλύτερο μασάζ που έκανες ποτέ! 
 
Στο συγκεκριμένο Κέντρο Ευεξίας βρήκαμε μια τελείως διαφορετική αντιμετώπιση. Το μασάζ  δεν είναι πλέον μια πολυτέλεια αλλά γίνεται μέρος της καθημερινότητάς μας. Και αυτό γιατί ενώ η ποιότητά του είναι εξαιρετική, η τιμές του μένουν πολύ χαμηλά στο 0,50 ευρώ/λεπτό!
Το μασάζ ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Κυριολεκτικά  “Διαβάζουν” το σώμα σου και σου προσφέρουν εξειδικευμένα ότι χρειάζεσαι: την ανακούφιση από την εξαντλητική καθημερινότητα. Αυτός είναι ο στόχος του Massage.Me. Τόσο απλός αλλά και τόσο ουσιώδης!
 
Το πρώτο που μας εντυπωσίασε ήταν ο χώρος. Το Massage.Me φιλοξενείται στον πρώτο όροφο του πανέμορφου ξενοδοχείου COLORS URBAN Hotel στην Τσιμισκή. Στην είσοδο θα σε καλωσορίσουν με ένα αφέψημα ή spa water, το οποίο θα προετοιμάσει το σώμα σου να δεχθεί το μασάζ, θα το ενυδατώσει εντατικά και θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τα οφέλη του μασάζ στο έπακρο. Στο τέλος της συνεδρίας θα σου προσφέρουν και ένα δεύτερο αφέψημα ώστε να βοηθηθεί το σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες που απελευθερώθηκαν κατά τη διάρκεια του μασάζ και να ενυδατωθεί σωστά. 
 
Αφέσου στα χέρια τους, έχουν το knowhow να προσφέρουν σε όλους μας ξεχωριστά, αυτό που έχει ανάγκη ο καθένας μας. Θα το καταλάβεις αυτό είτε είσαι «πρωτάρης» του μασάζ είτε σου είναι τακτική συνήθεια! 
 
Γιατί το Massage.Me;
 
Διότι προσφέρει εξαιρετικό μασάζ σε πολύ χαμηλές τιμές!
Πέρα αυτού όμως στο Massage.Me βρήκαμε ένα χώρο με επαγγελματίες που συνδυάζουν σύγχρονες με αρχαίες πρακτικές από όλο τον κόσμο, μασάζ που ανανεώνουν το κουρασμένο σώμα και ισορροπούν ψυχή και πνεύμα. Άλλωστε το μασάζ, μία τέχνη πανάρχαια, ήταν ανέκαθεν μέρος της καθημερινότητας και βοηθούσε στον καλλωπισμό του σώματος και την ανανέωση του μυαλού. 
Αν μπεις μέσα στο site (massage-me.gr) θα βρεις μια συναρπαστική ποικιλία επιλογών με πολύ ευέλικτη διάρκεια σε εξαιρετικά χαμηλές-λογικές τιμές. Μας εντυπωσίασε πως υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα σύντομων συνεδριών μασάζ (15?) μόλις με 8 ευρώ!
 
Φύγαμε από το Massage.Me με μία πρωτόγνωρη αίσθηση: αυτή της πλήρους ικανοποίησης των μυών και ενός απόλυτα ευτυχισμένου σώματος!  Ο Μassage.Me Τherapist έγινε ο super ήρωας μας. Ένας μικρός μάγος προορισμένος να χαρίζει ηρεμία στους αγχωμένους, υγεία στους πονεμένους, διαύγεια στους κουρασμένους, ξεκούραση στους ταλαιπωρημένους!
 
Απολαύστε το! 
Αλλά σας προειδοποιώ φιλικά:
Αν δοκιμάσεις το Massage.Me θα σου γίνει τακτική συνήθεια.
 
Believe me!
 
cityportal.gr/ γράφει η Ναταλία Γκάντζου
 
ΥΓ1  Για όποιον ενδιαφέρεται:
Massage.Me – Wellness Center
A family member of COLORS Hotels
Τσιμισκή 13, Θεσσαλονίκη 
Πληροφορίες 2310 27 28 28

ΥΓ2 Οταν η ποιότητα των υπηρεσιών συναντά την διάθεση για κάτι ξεχωριστό στην πόλη μας, το 1ο βραβείο Spa of the year είναι φυσικό επακόλουθο. Το Μassage.Me επιλέχθηκε  ανάμεσα σε πολλούς υποψηφίους απο την Luxury Travel Guide στην κατηγορία Boutique Spa of The Year στην Ευρώπη! 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως