{ Θέατρo }

Η Ένωση Κερκυραίων Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ» αναζητεί άτομα

που δεν είναι επαγγελματίες ηθοποιοί, και θέλουν να ενταχθούν στην θεατρική ομάδα της Ένωσης

 

Κατηγορίες: Θέατρο

Η Ένωση Κερκυραίων Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ» αναζητεί άτομαΑνακοίνωση της Ένωσης Κερκυραίων Θεσσαλονίκης «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ».

Αναζητούμε άτομα που δεν είναι επαγγελματίες ηθοποιοί, και θέλουν να ενταχθούν στην θεατρική ομάδα της Ένωσης μας.  Δεν είναι απαραίτητο να είσαι ταλέντο ή να έχεις πρότερη εμπειρία  στο θέατρο, αρκεί η θέληση, το ενδιαφέρον και η συνεχής προσπάθεια να γίνεσαι καλύτερος για να συμμετέχεις.
Η θεατρική ομάδα θα κάνει πρόβες μια φορά την εβδομάδα ένα τρίωρο κάθε Τετάρτη στις 20.00.  Το τρίωρο περιλαμβάνει ασκήσεις κίνησης και φωνής, ψυχοδυναμικές ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς, αλλά και μαθήματα δημιουργικής γραφής, special effect και άλλα. Αυτή η περίοδος θα διαρκέσει μέχρι και τον Μάιο του 2019, περίοδος που θα έχουμε ετοιμάσει μια ολοκληρωμένη παράσταση και θα την παρουσιάσουμε στο κοινό
Όσοι ενδιαφέρεστε πραγματικά να διαθέσετε χρόνο, υπεύθυνα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, καθώς και για την συμμετοχή σας  παρακαλούμε να επικοινωνήσετε  στο τηλέφωνο 6982704747, με τον υπεύθυνο της ομάδας Νίκο Ιγνατιάδη ή με την Κα Ρούλα Καφαντάρη Αντιπρόεδρο και υπεύθυνη πολιτιστικών δραστηριοτήτων τηλ. 6974716501         ή κατ' ιδίαν στα γραφεία της Ένωσης Κίμονος Βόγα με Συνδίκα γωνία κάθε Τετάρτη στις 20.00.
Η πρόσκληση αφορά όλες τις ηλικίες από 16 και άνω, και είναι δωρεάν.

Για το διοικητικό συμβούλιο
Καββαδίας Ελευθέριος, Πρόεδρος 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___