{ Τελευταία νέα }

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε αναστολή όλων των διοργανώσεών της


Κατηγορίες: Αθλητικά

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε αναστολή όλων των διοργανώσεών τηςΗ ΕΟΚ τόνισε ότι η αναστολή θα ισχύει για όσο καιρό θα ισχύουν τα συγκεκριμένα μέτρα.

Την αναστολή όλων των διοργανώσεων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της (πρωταθλήματα και κύπελλα) ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η ΕΟΚ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα με θέμα την κατάσταση που δημιουργείται στον αθλητισμό, ύστερα από την ανακοίνωση εφαρμογής νέων μέτρων για ένα μήνα προκειμένου να αναχαιτιστεί το δεύτερο κύμα της ανδημίας του κορωνοϊού και με τα συχνά κρούσματα σε παίκτες και παράγοντες ομάδων, αποφασίστηκε να ανασταλούν όλες οι διοργανώσεις.
Η ΕΟΚ τόνισε ότι η αναστολή θα ισχύει για όσο καιρό θα ισχύουν τα συγκεκριμένα μέτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 2/11 με σκοπό την εκτίμηση της κατάστασης που δημιουργείται στον χώρο του αθλητισμού μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Με βασικό δεδομένο την απαγόρευση εισόδου στα κλειστά γυμναστήρια και συνυπολογίζοντας τον περιορισμό των μετακινήσεων αλλά και τα διαρκώς αυξανόμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε ομάδες, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των διοργανώσεων που τελούνται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, πρωταθλημάτων και κυπέλλων, μέχρι την λήξη των μέτρων αυτών».

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ